Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Цинк 100 таблетки

Погрижете се за имунната си система, косата, кожата и ноктите с хранителната добавка Цинк от Валмарк! Вземи изгодно тук!

Хранителната добавка цинк има висока концентрация от висококачествен цинк. Тя се грижи да имаш по-здрава коса, кожа и нокти, а същевременно поддържа нормалните функции на имунната ти система.

Цинкът е важен микроелемент, който участва в много от метаболитните процеси в човешкото тяло. Той допринася за поддържането на добро зрение, здрава кожа, коса и нокти, а също допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство.

Цинкът има силно антиоксидантно действие, което подпомага защитата на клетките от оксидативния стрес. Цинкът подпомага развитие и функциите на половата система. Той допринася за поддържане на инсулиновата секреция и за здрава кръвоносна система.

Липсата на цинк може да има негативно влияние при децата. Тя води до липса на апетит, забавен растеж, а също може да доведе до нарушения в половото развитие по време на пубертета.

При възрастните, липсата на цинк, може също да се отрази негативно и да доведе до косопад, чупливи нокти, проблемна кожа, хронична умора и трудно заздравяващи рани и костни фрактури. При мъжете недостигът на цинк може да причини влошена функция на простата и да доведе до нейното уголемяване.

Характеристики:

  • Висока доза цинк в една таблетка
  • Подпомага нормалното състояние на кожата, косата и ноктите
  • Допринася за нормалния фертилитет
  • Необходим за нормалното функциониране на имунната система
  • Подпомага защитата на клетките от свободните радикали – силен антиоксидант
  • Продукт с органичен произход

Състав (в 1 таблетка):

  • Цинк 15 мг

Пълен състав: цинк глюконат, влагозадържащ агент: сорбитол, антислепващ агент: микрокристална целулоза; стабилизатор: магнезиев стеарат.

Приложение:

Прием на 1 таблетка дневно.

Забележка:

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е подходящ за деца под 3 години. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25° С, недостъпно за деца.

Приемът на по-висока доза може да предизвика диария.

Опаковка: 100 таблетки