Навигация
Кошница

Double Wood Фадогия агрестис екстракт за мъжка потентност 180 капсули

Double Wood Фадогия агрестис екстракт за мъжка потентност 180 капсули
Безплатна
Доставка

Fadogia agrestis е африканско лечебно растение, което местното население традиционно използва за лечение на еректилна дисфункция и други проблеми с мъжката полова система. През последните няколко години то се радва на още по-голяма популярност заради свойството му да повишава нивата на тестостерон и по този начин да повишава либидото и да ускорява изграждането на мускулна тъкан.

Описание и основни свойства на Fadogia Agrestis

Родината на Fadogia agrestis е Централна Африка. Растението представлява нисък цъфтящ храст от семейство Брошови, чиито най-известен представител е кафето. Народите в Нигерия и Гана го използват от векове като средство за повишаване на енергията и половата мощ при мъжете. Осъществени в последните години в Европа и Северна Америка научни изследвания обаче сочат, че Fadogia agrestis притежава и други здравословни ефекти.

Като афродизиак и лечебно средство се използват стеблата на растението. Анализът на фитохимикалите в състава показва наличие на алкалоиди, сапонини и в по-малки количества антракинони и флавоноиди. Проведените експерименти показват, че билката ускорява ерекциите, увеличава честотата им и, за разлика от повечето афродизиаци, забавя еякулационната латентност.

Напоследък Fadogia agrestis се радва на популярност сред спортисти и любители на бодибилдинга като алтернатива на анаболните стероиди. Освен за натрупването на мускулна маса, активните вещества в състава на растението допринасят за повишаване на ефективността при спортни дейности и за намаляване на умората.

Ползи от приемането на Fadogia agrestis

  • Повишава нивата на тестостерон – клинични изпитвания откриват ясна зависимост между приемането на Fadogia agrestis и повишаване на нивата на тестостерон. Установено е, че концентрацията на мъжкия полов хормон в кръвта нараства с по-бързи темпове от увеличаването на дозата, дори след краткосрочен прием на билката.
  • Допринася за подобряване на сексуалната функция при мъжете – установено е, че Fadogia agrestis оказва благотворно въздействие върху сексуалното поведение и представяне при мъжете. Приемът на билката допринася не само за повишаване на честотата на половите актове, но и за удължаването на тяхната продължителност, забавяйки значително времето за еякулация – нещо, което не е характерно за останалите афродизиаци.
  • Подпомага натрупването на мускулна маса и ефективността при тренировки ­– по-високата концентрация на тестостерон в организма води до повишаване на нивата на растежните хормони, чрез което съдейства за растежа на мускулите. На практика Fadogia agrestis дава същите резултати като анаболните стероиди, но без техните неблагоприятни за здравето странични ефекти, най-вече върху функцията на бъбреците и черния дроб. Освен това билката съдейства за повишаване на енергийните нива при физически натоварвания, което увеличава ефективността при на тренировките.


Благодарение на свойството си да ускорява липидния метаболизъм Fadogia agrestis набира популярност и като средство за борба с излишните килограми. Хризофановата киселина в състава му може да повиши броя на червените кръвни телца при хора с анемия, йохимбина – да съдейства за регулиране на нивата на глюкоза в кръвта при страдащи от диабет. Стягащите свойства на Fadogia agrestis помагат за подобряване на състоянието на кожата, допринасяйки за намаляване на прекомерната секреция на себум, на пъпките и на подпухването около очите.

Съставки:

В 2 капс.:

Дн. доза:

Фадогия агрестис 

Екстракт от стебло 10:1

600 mg

600 mg

 

Капсула, целулоза, растителен стеарат, оризово брашно.

Не съдържа: глутен, ГМО.

Хранителна добавка, 180 капсули.

Приложение: Антиоксидант. Допринася за поддържане нормални нива на тестостерон.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: по 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA