Навигация
Кошница

Цитибак Алфа Плюс ампули за памет и концентрация с KSM66

Цитибак Алфа Плюс от Натурфарма е нова комбинирана формула под формата на ампули за пиене, обогатена с екстракти от ашваганда и бакопа мониери. Цитибак Алфа Плюс допринася за нормалната когнитивна функция, нормалното функциониране на имунната система и съдейства за подобряване на паметта и концентрацията.

 

Активни съставки: (в 1 ампула):

Цитидин 5'-дифосфохолин (мин.98%): 500 мг, доставящи мин. 490 мг цитидин 5'-дифосфохолин

KSM-66 ASHWAGANDHA® [Aшваганда сух екстракт (Индийски женшен, корени) (Витанолиди мин. 5%)]: 300 мг, доставящи 15 мг витанолиди

Сух екстракт от Бакопа мониери, листа (Bacopa monnieri): 60 мг, доставящи 30 мг бакопазиди

Цинк (Цинков оксид): 15 мг, осигуряващи 150% от референтния хранителен прием

Селен (Натриев селенит ): 100 мкг, осигуряващи 181% от референтния хранителен прием

 

Състав: Цитиколин, KSM-66 ASHWAGANDHA® - Aшваганда сух екстракт (Индийски женшен, корени) (Витанолид мин. 5%), Сух екстракт от Бакопа мониери - листа (Bacopa monnieri), Цинк (Цинков оксид), Селен (Натриев селенит), вода, аромат на портокал, лимонена киселина (подкислител), калиев сорбат (консервант), сукралоза (изкуствен подсладител), стевиол (подсладител).

 

Цитибак Алфа Плюс съдържа натурални съставки, поради което може да има вариации или промяна в цвета и/или вкуса, което не бива да бъде повод за безпокойство.

 

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 ампула Цитибак Алфа Плюс.

Съдържанието на ампулата се изпива директно.

 

Опаковка: 20 ампули по 10 мл

 

Противопоказания: Да не се използва при бременност и кърмене. Продуктът не е предназначен за деца. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Странични реакции: Възможни са алергични реакции към някои от съставките на продукта.

Предупреждения: Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане срока на трайност.

Условия за съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка, на сухо, хладно и проветриво място.

 

Производител: Plantapol, Polígono Industrial Los Royales altos C/G 14 50171 La puebla de Alfindén, Zaragoza, Spain, Tel: 97608010 /Fax 976108188

Дистрибутор: “Натурфарма България” ЕООД гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: +35929633359