Навигация
Кошница

Fleurance Nature Анти-Стрес желирани таблетки

Антистрес гъмита за вашето спокойствие, навсякъде и по всяко време

Фина комбинация от ешолция, лайка и пасифлора, полезните гъмита Gommes anti-stress Bio ви носят спокойствие и комфорт, в ситуации на стрес и напрежение. Спомагат за намаляване на тревожността и раздразнителността. Допринасят за оптимална релаксация и поддържане на добър сън.

В практична красива кутийка и лесни за носене с вас, тези вкусни бонбонки с приятен малинов вкус, бързо ще се превърнат във ваше натурално антистрес спасение.

Какво е стрес?

Стресът се определя като реакцията на тялото, в резултат на събития или дейности, с които е трудно да се справим емоционално. Той може да бъде мотивиращ фактор за постигане на целите, но когато достигне твърде голяма интензивност, се превръща в проблем, причиняващ неблагоприятни промени в настроението, отношенията с другите, здравето. Невъзможността за справяне със стреса, при много хора води до появата на редица заболявания от страна на отделните системи в организма.

Ползи от Gommes anti-stress Bio на Fleurance Nature

  • Помага за намаляване на напрежението и раздразнителността;
  • Допринася за оптимална релаксация и поддържане на добър сън;
  • Повдига настроението;
  • Подобрява умствената функция;
  • Подпомага храносмилането.

Специфични характеристики и свойства на ключовите съставки

  • Калифорнийски мак (Eschscholzia californica)

Ешолцията е растение, произхождащо от западните Съединени щати и Мексико. Калифорнийският мак съдържа различни активни съединения като алкалоиди, флавоноиди и фенолни киселини, за които е установено, че имат множество ползи за здравето. Има дълга история на традиционна употреба, особено заради седативните и аналгетични свойства.

Добавките с Калифорнийски мак стават все по-популярни като естествен начин за подпомагане на релаксацията, намаляване на тревожността и стреса и поддържане на качеството на съня.

  • Пасифлора (Passiflora)

Пасифлората е красиво цвете, което се среща най-често в по-топлия климат на Северна, Южна и Централна Америка. Има мощни седативни и аналгетични свойства, които се дължат на съдържащите се в него съединения - флавоноиди, хармала алкалоиди, малтол, ликопен и някои флавоноидни гликозидни компоненти. Но, съдържащото се в него GABA е точно това, на което се дължат успокояващите качества на това уникално растение.

GABA има мускулно релаксиращ ефект. Също намалява свръхвъзбудимостта в мозъчните клетки. Това е пряко свързано с действието на пасифлората, тъй като тази възбудимост е отговорна за проблеми като мускулни крампи, гърчове, безпокойство, безсъние и др.

  • Лайка (Matricaria)

Лайката е известна със способността си да намалява тревожността и стреса, и по деликатен начин, да ви успокои и насърчи заспиването. Билката също действа успокояващо и върху храносмилателната система. Това е особено ефикасно при храносмилателни проблеми, причинени от стрес като колит напр.

Съставки:В 1 желирана табл:Дн. доза:

Екстракт от Мак

25 mg100 mg

Екстракт от Пасифлора 

10 mg40 mg

Екстракт от Лайка 

9.5 mg38 mg


Акациева гума*, кафява захар*, пшеничен глюкозен сироп*, Екстракт от Мак*, натурален аромат на Мак, Екстракт от Пасифлора*, Екстракт от Лайка*.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегетарианци/вегани.  

Може да съдържа следи от: Яйца, ядки, пшеница.

Приложение: Подпомага нормалното състояние на нервната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от деца под 12 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.  

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: От 1 до 4 желирани таблетки дневно или при нужда.

Съхранение: На стайна температура , далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Lemon Pharma GmbH & Co. KG,  Франция