Навигация
Кошница

Webber Naturals Гроздово семе Extra Strength 100 mg 90 капсули

Продуктът Grape Seed Extra Strength съдържа висококачествен екстракт от гроздово семе, стандартизиран до 95% полифеноли и 80% олигомерни проантоцианидини – активните растителни съединения в гроздовите семки, които защитават организма от свободните радикали.

Какви ползи предоставя гроздовото семе

  • Проявява мощни антиоксидантни, венотонични, кардиотонични и имуностимулиращи свойства.
  • Естествено, ултра ефективно средство за профилактика на разширени вени и хемороиди.
  • Облекчава симптомите при хронична венозна недостатъчност.
  • Допринася за подобряване на кръвообращението и намаляване подуването и отоците на краката при професии, изискващи ежедневно седене на едно място.
  • Допринася за нормалното състояние на малките кръвоносни съдове, включително онези, подхранващи ретината. Подпомага зрението.
  • Спомага за намаляване окислението на мазнините в кръвта и профилактиката на сърдечно-съдови нарушения.
  • Стимулира синтеза на колаген – протеинът, който поддържа структурната цялост на кожата, кръвоносните съдове и съединителната тъкан.
  • Има невропротективен ефект и може да спомогне за забавяне на дегенеративните изменения при болестта на Алцхаймер.
  • При жените: благодарение на мощния си венотоничен ефект, стимулира кръвоснабдяването в тазовата област и подпомага изхранването на ендометриума (лигавицата на матката). 

Гроздовите семена са богати на антиоксиданти, включително фенолни киселини, антоцианини, флавоноиди и олигомерни проантоцианидинови комплекси. Тези фитохимични съединения подпомагат профилактиката на множество заболявания, осигуряват защита срещу оксидативния стрес, възпрепятстват увреждането на тъканите и намаляват хроничните възпалителни процеси в тялото.

Екстрактът на канадската марка Webber Naturals е висококонцентриран източник на така полезните антиоксидантни съединения, открити в гроздовите семена. Той отговаря на най-високите стандарти за качество и чистота, и не съдържа пестициди! За извличането му не е използван алкохол или други органични разтворители!

Можете да го приемате с цел профилактика или ако лекуващият специалист прецени – да го комбинирате с конвенционалната терапия. 

Съставки:

В 1 капс.:

Дн. доза:

Гроздово семе /Vitis vinifera/, Екстракт 100:1, от 10000 mg от гроздови семена/пудра (стандартизиран до 95% полифеноли и 80% олигомерни проантоцианидини)

100 mg

400 mg

Оризово нишесте, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, ядки и ГМО.

Хранителна добавка, 90 капсули.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, съединителната тъкан и кръвоносните съдове.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка:  От 1 до 4 капсули дневно. 

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48