Навигация
Кошница

Famille Mary Апитонус витален еликсир с пчелно млечице, прополис и пчелен мед от мащерка 230 g

Famille Mary Апитонус витален еликсир с пчелно млечице, прополис и пчелен мед от мащерка 230 g
Famille Mary Апитонус витален еликсир с пчелно млечице, прополис и пчелен мед от мащерка 230 g
  27,36 лв.
  Купи

  Famille Mary® L’Élixir vitalité APITONUS

  Preparation à la gelée royale propolis & miel de thym

  АПИТОНУС Витален елексир с пчелно млечице, прополис и пчелен мед от мащерка

   

  Вкусно и много полезно – тази комбинация ще укрепи цялостното ви здравословно състояние и ще подпомогне жизнените функции на организма, благодарение на пчелите!

   

  • Богат източник на витамини и минерали
  • Има антисептично действие
  • Мощен антиоксидант
  • Намалява високите нива на холестерол
  • В подкрепа на сърцето
  • Подобрява вида на кожата
  • Подпомага заздравяването на рани и кожни наранявания
  • Намалява високото кръвно налягане
  • Спомага мозъчната дейност
  • Противоалергично средство
  • За добро женско здраве

   

  Действие:

  Медът от мащерка става все по-популярен като добавка към ежедневното здраве, благодарение на естествените си свойства и съставката си. В ежедневието ни неща като замърсяване на въздуха, пестициди и дори слънчева светлина допринасят за създаването на свободни радикали, но редовната доза мед от мащерка може да помогне за минимизиране на щетите, които причиняват.

  Успокояващите, противовъзпалителни характеристики на меда от мащерка са очевидни от момента, в който оставите успокояващите му изпарения да изпълнят носа ви. Има отчетлив, пикантен и леко горчив вкус и е ефективен в борбата с възпаленията по цялото тяло, благодарение на високата концентрация на тимол (полезен растителен фенол).

  Ако имате мъчителна кашлица, медът от мащерка е чудесен начин да я овладеете, тъй като е в състояние да се бори със симптомите на хрема и респираторен дистрес и да ви остави успокоени и облекчени.

  Причината медът от мащерка да е полезен и при рани и кожни наранявания е, че той има мощни антибактериални свойства, които помагат за намаляване на отока и възпалението на участъци от кожата, които са се увредили.

  Медът от мащерка има още една употреба като оръжие срещу сезонни алергии, благодарение на факта, че съдържа различни антиалергични съединения като кверцетин. Известно е, че кверцетинът стабилизира клетъчните мембрани на базофилите и мастоцитите – тези, които освобождават хистамините, които причиняват реакция – което помага за намаляване на честотата и тежестта на алергичните реакции.

  Съставки: Пчелен мед от мащерка (от Испания) 93,5%, пчелно млечице 4,4%, хидроалкохолен екстракт от прополис 2%, етерично масло от бял грейпфрут.

  От 1921 г. Famille Mary предлага богат избор на най-добрите чисти медове, с гарантиран лабораторен анализ.

  Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Famille Mary, Франция