Навигация
Кошница

NATURAL FACTORS PGX Singels x 30 сашета

NATURAL FACTORS PGX Singels x 30 сашета
Безплатна
Доставка
NATURAL FACTORS PGX Singels x 30 сашета
  106,00 лв.
  Купи

  PGX® Daily Ultra Singles е натурален продукт, източник на патентован, високо пречистен комплекс (PolyGlycopleX®) от три вида водоразтворими фибри (конджак /глюкоманан/, натриев алгинат и ксантанова гума).


  PGX® Daily Ultra Singles
   предлага естествено, безопасно и ефективно решение на проблема с излишните килограми. PGX® Daily Ultra Singles подпомага контрола върху кръвната захар, апетита и нивата на холестерола – трите основни фактора, важни за поддържане на здравословно тегло.

  Как действа

  • Допринася за намаляване на апетита и достигане до усещане за ситост дори след поемане на малки количества храна.
  • Намалява гликемичния индекс на храните с до 60%.
  • Подпомага контрола върху нивата на кръвната захар и холестерола.
  • Спомага за облекчаване не симптомите при инсулинова резистентност и диабет.
  • Стимулира изхождането при констипация.
  • Насърчава здравословната редукция на теглото.

  Механизъм на действие на патентования комплекс PolyGlycopleX®. PolyGlycopleX® се състои от естествени, силно вискозни фибри. Когато се приемат по време на хранене, фибрите набъбват в червата и достигат своя оптимален вискозитет, т.е. разширяват обема си до 30 - 60 минути след поглъщане, образувайки гелоподобно вещество, което увеличава обема на храната в стомашно-чревния тракт.  

  В резултат храносмилането и усвояването на въглехидратите се забавя, намалява се гликемичният индекс на храните и се стимулира освобождаването на сигнални молекули (хормони), подпомагащи контрола върху апетита.

  PolyGlycopleX® забавя освобождаването на глюкоза в кръвта, благодарение на което резките колебания в кръвно-захарните нива са редуцирани до минимум. По този начин вие можете да се чувствате сити за дълго и да намалите консумацията на нездравословни храни между основните хранения.

  PolyGlycopleX® се свързва с жлъчните киселини и холестеролните молекули в храносмилателния тракт, преди те да се абсорбират в кръвта. Като предотвратява обратната им резорбция, PolyGlycopleX® поддържа нивата на холестерола в здравословни граници.

  Патентованият комплекс от водоразтворими  фибри PolyGlycopleX® може да свързва няколкостотин пъти теглото си във вода и стомашни течности, много повече от други разтворими фибри като псилиум или овесени бета-глюкани.

  Безопасността и ефективността на PolyGlycopleX® са подкрепени от дългогодишни изследвания, предклинични проучвания и клинични изпитвания, проведени в САЩ, Франция и Германия.

  Съставът на PGX® Daily Ultra Singles е изцяло натурален. Продуктът не съдържа стимуланти и не води до привикване.

  Съставки:В 1 саше:Дн. доза:
  PGX®  (PolyGlycopleX®) 

  Високо пречистен, патентован комплекс от водоразтворими фибри, иззети от корен на картофена палма (конджак) /Amorphophallus konjac/(чрез процеса EnviroSimplex®), натриев алгинат, ксантанова гума.

  2.5 g15 g

  Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладителим, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, ядки, ГМО. Подходящо за вегани.

  Хранителна добавка, 30 сашета. 

  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалниране  на апетита и на чувството на ситост. Спомага за нормалните нива на кръвна захар и на инсулин в кръвта, както и за нормалния метаболизъм на холестерола и триглицеридите.

  Забележка: Ако сте под 18 годишна възраст, бременна или кърмеща жена, се консултирайте с лекар преди употреба. Да се приема 2 часа преди или след прием на други медикаменти. При диабет или ако приемате лекарства за намаляване нивата на холестерола се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка: 

  1-ва седмица: По 1 саше 1 път дневно.

  2-ра седмица: По 1-2 сашета 2 пъти дневно.

  След 3-та седмица: 1-2 сашета 3 пъти дневно.

  Сашето е неовкусено, може да бъде разтворено във вода, поставено в  йогурт, плодова или зеленчукова салата супа, ниско-въглехидратна напитка. Веднага след приемате на PGX изпийте поне 250-500 ml вода.

  Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: маркирани на опаковката.   

  Производител

  Производител: , Canada

  Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата