Навигация
Кошница

Nature's Way / Нейчърс Уей Алфа-липоева киселина 60 капсули за регенерация на клетките и организма

Регенергизирай клетките и организма си с Alfa Lipoic Acid 60 капсули от Nature’s Way. Вземи сега изгодно тук!

Продуктът от Нейчърс Уей допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на енергийния метаболизъм и за нормалната концентрация на кръвната захар в организма.

Продуктът е първокачествен натурален продукт с добавен 100% натурален розмарин, който не съдържа алергени. Киселината е изключително важна за обмяната на енергия и предотвратява разрушаването на други антиоксиданти. В допълнение тя е антиоксидант и помага за възстановяването и повторното използване на други антиоксиданти като витамин С, витамин Е и глутатиона.

Киселината регенерира клетките и енергизира организма, подобрява метаболитните процеси на протеините, аминокиселините, въглехидратите и мазнините. Тя неутрализира свободните радикали, както в клетката, така и извън нея, тъй като е двойно разтворима.

Свойствата на алфа липоевата киселина се доближават до тези на витамините от група В. Тя може да редуцира симптомите при преждевременно стареене на организма, а също подпомага дейността на черния дроб и сърдечно-съдовата система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на енергийния метаболизъм и за нормалната концентрация на кръвната захар в организма.

Характеристики:

  • Превъзходно качество
  • Натурален продукт
  • Регенерира клетките и енергизира организма
  • Супер антиоксидант
  • Хранителна добавка

Състав (в 1 капсула):

  • Розмарин (лист) 310 мг
  • Алфа-липоева киселина 50 мг

Препоръчителна дозировка:

По 1 капсула 1-3 пъти дневно, за възрастни и деца над 12 годишна възраст

Опаковка: 60 капсули

Забележка: При бременност, кърмене или диабет се консултирай с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Съхранявай на хладно и сухо място, недостъпно за деца!