Навигация
Кошница

FEMARELLE Unstoppable / ФЕМАРЕЛ при менопауза 56 капсули

Предназначение:

Хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която съдържа ферментирал соев екстракт (DT56a), витамин В2, биотин, витамин D и калций. Този продукт е предназначен за подобряване на симптомите на климакса, като загуба на костна маса, вагинална сухота, повишена податливост на вагинални и урологични инфекции, болки в ставите и мускулите, както и депресивни състояния. 

Действие:

Подобрява здравословното състояние на жените в периода след менопауза. 

Активни съставки:

Ферментирал соев екстракт - натурален селективен модулатор на естрогенните рецептори.

Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост. Падането е рисков фактор за фрактурите на костите сред мъжете и жените на възраст от 60 години нагоре.

Биотинът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормални лигавици, нормална кожа и нормално функциониране на нервната система. Биотинът също така помага за поддържането на косата в добър вид, както и за поддържането на естествените физиологични функции.

Състав: 

Всяка капсула съдържа: DT56a (ферментирал екстракт от соя) 322 mg, Калциев карбонат 200 mg, Витамин D3 10 µg, Витамин В2 (рибофлавин) 1 mg, Витамин В7 (биотин) 0,1 mg, Капсула (желатин)

Начин на употреба:

Препоръчителната дозировка е 2 пъти дневно, една капсула сутрин и една вечер с чаша вода.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Опаковка: 56 капсули.

Производител: SE-CURE Pharmaceutic Ltd., Израел.