Навигация
Кошница

Актислим за отслабване и превенция на затлъстяване

Актислим от Натурфарма е нова формула за отслабване и превенция на затлъстяване при хора с наднормено тегло (25≤ИТМ<30).

Актислим не просто дава обещания, той носи резултати. Доверете се на патентования комплекс от 100% естествени фибри Acti Ball+ с клинично изпитано и потвърдено въздействие върху апетита и отслабването.

Благодарение на многопосочната му активност в стомашно-чревния тракт, Актислим подпомага усилията ви за контрол на теглото по 5 ключови начина:

 • Потиска чувството на глад и води до спонтанно намаляване на порциите. Постъпвайки в стомаха, растителните фибри се свързват с наличната вода и увеличават обема си, запълвайки значителна част от мястото там. Установено е, че приемът на Acti Ball+ утолява глада, което не само намалява количеството приета храна веднага след това, но и потиска желанието за хранене за период до 4 часа2,3.
 • Намалява усвояването на калориите от приетата храна. Благодарение на специфичните си свойства Acti Ball+ може да намали достъпната за тялото енергийна стойност на менюто ви с до 462 килокалории дневно или с до 75% при определени типове храни1,3.
 • Свързва мазнините и възпрепятства тяхното асимилиране. Проучванията показват, че Acti Ball+ намалява достъпните за усвояване от приетите с храната мастни киселини с 33%3.
 • Блокира усвояването приетите с храната захари и превръщането на бавните въглехидрати в бързи. Експериментално е установено, че Acti Ball+ блокира 20% от достъпните за усвояване захари и възпрепятства ензимното преобразуване на бавните въглехидрати в бързи3.
 • Регулира баланса на чревната микрофлора в полза на „добрите“ бактерии. Само 48 часа след прием на Acti Ball+ се отчита увеличение в числеността на бактериите от тип Bacteroidetes и Bifidobacteria съответно със 187% и 25%. Това води до повишено производство на вещества с благоприятен здравословен ефект като ацетат (+75%), пропионат (+75%) и бутират (+25%)4. Подобни резултати са от значение за цялостното действие на продукта, тъй като съставът на чревната флора има доказана връзка с телесното тегло.

Актислим от Натурфарма може да е ключът към вашето здравословното отслабване и клиничните проучвания2 недвусмислено потвърждават това. Ефектът на Acti Ball+ без назначена диета е изучен при хора с наднормено тегло и резултатите са красноречиви:

 • 100% от участниците отслабват.
 • 1,63 кг понижен телесно тегло след 15 дни употреба.
 • 2,78 кг понижено телесно тегло след 30 дни употреба.
 • 1,46 кг понижена мастна тъкан след 15 дни употреба.
 • 2,50 кг понижена мастна тъкан след 30 дни употреба.

Реалистичното очакване е, че ако приемът на Актислим е комбиниран с балансиран хранителен режим и повишена физическа активност, резултатите от него могат да са още по-добри.

 

Характеристики:

 • Нова формула за отслабване и контрол на теглото с клинично доказана ефективност.
 • Потиска глада и удължава ситостта след хранене.
 • Намалява количеството усвоени от храната калории.
 • Свързва мазнините и въглехидратите и предотвратява асимилирането им от организма.
 • Научно изпитано действие -1,6 кг за 15 дни и -2,8 кг за 30 дни.
 • Подобрява баланса на чревната микрофлора.
 • Патентован комплекс от 100% растителни фибри Acti Ball+.
 • Съвместим с веган и вегетариански хранителни режими.
 • Без консерванти.
 • Без глутен.
 • Произведен във Франция.

 

Проучвания, демонстриращи действието, ефективността и безопасността на патентования комплекс Acti Ball+:

 1. In vitro evaluation of the effectiveness of the fiber complex on 4 fatty foods (chocolate, brioche, pistachios, chips). Study n°F02843/01LA, 02/2011.
 2. Clinical evaluation conducted over 30 consecutive days on 25 overweight people, without associated dietary recommendations. Protocol No. 010816, 06/2012.
 3. Evaluation of the action of the fiber complex on sugars and fats from a complete meal during the in vitro simulation of duodenal digestion. Study n°E85068-03/06CL, 03/2015.
 4. Short-term in vitro evaluation of the prebiotic effect of the fiber complex. Study n°2015190/D252/5a, 01/2017.

 

Състав:

Комплекс от 100% растителни фибри Acti Ball+ (овес).

Капсулно покритие: хидроксипропилметилцелулоза. Противослепващ агент: магнезиев стеарат.

Без консерванти. Без глутен. Съвместим с веган и вегетариански хранителни режими.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 2 капсули Актислим два пъти дневно с чаша вода непосредствено преди двете основни хранения през деня.

Продължителност на приема: 15 последователни дни (1 кутия), които могат да се повторят.

Максимална продължителност на приема: 30 последователни дни (2 кутии). Курсът може да се повтори след 5-дневна почивка.

 

Опаковка: 60 капсули, достатъчни за 15-дневен прием

 

Противопоказания: Не използвайте, ако имате алергия или непоносимост към някоя от съставките, съдържащи се във формулата. Не се препоръчва за лица с алергия или непоносимост към моркови, ябълки или овес.

Предупреждения: Само за възрастни. Да не се дава на бременни или кърмачки без лекарски съвет. Не използвайте продукта, ако индексът на телесна маса (ИТМ) е под 18,5. Тъй като това медицинско изделие може да окаже влияние върху гликемията, препоръчваме на хората с диабет евентуално да коригират лечението си, за да избегнат хипогликемична криза или да се посъветват със своите лекари. В случай на текущо лечение, потърсете съвет от Вашия лекар или фармацевт преди да започнете лечението с това медицинско изделие. Не приемайте в рамките на поне 4 часа интервал от друго лекарство (напр. контрацептиви), витамини или есенциални мастни киселини, тъй като ефективността на другия продукт може да се промени. За да се осигури достатъчен прием на есенциални мастни киселини и мастноразтворими витамини (A, D, E и K) не е препоръчително да приемате това медицинско изделие повече от 2 пъти на ден и да превишавате дозата от 4 капсули дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Прекомерният прием на този продукт не повишава действието му, но може да предизвика потенциални странични ефекти. Това медицинско изделие трябва да се използва в рамките на здравословния начин на живот и не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не отваряйте, не дъвчете и не отхапвайте капсулите и не ги оставяйте да се разтворят в устата.

Странични ефекти: Консумацията на прекомерно количество фибри понякога може да предизвика чревни странични ефекти като подуване на корема, запек или ускорен чревен транзит. Сигнализирайте за всички сериозни инциденти на производителя, властите и нотифицирания орган. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции се усложни или ако забележите нежелани реакции, които не са посочени тук, информирайте производителя, дистрибутора, Вашия лекар или фармацевт.

Съвети за намаляване на теглото и начина на хранене: Важно е да се поддържа балансирана диета и умерена консумация на мазнини и въглехидрати (в т.ч. захари), съобразена с енергийните потребности на вашето тяло и здравословното ви състояние. Физическата активност помага да се подобри изгарянето на калории, загубата на мастна тъкан и съхраняването на мускулна маса в условията на енергиен дефицит.

Условия на съхранение: Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте продукта далеч от влага, светлина и топлина, и в оригиналната му опаковка.

 

Производител: Laboratoires ClémaScience 3 place des Prêcheurs 13100 Aix-en-Provence – France

Дистрибутор: „Натурфарма България” ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел. +35929633359

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 12.06.2024 г. или до изчерпване на количествата