Навигация
Кошница

Dove душ гел silk 250 МЛ

Dove подхранващ душ гел Silk Glow: насладете се на усещането за сияйна, копринено гладка кожа всяка сутрин с този страхотен продукт.

Характеристики:

  • Прави кожата ви сияйна и копринено гладка
  • Осигурява по-мека и по-гладка кожа само след един душ
  • Технологията NutriumMoisture™ предоставя на кожата естествени хранителни вещества
  • Подхранва в дълбочина* повърхностните слоеве на кожата
  • Леката, деликатна формула е нежна към кожата ви
  • Подходящ за всекидневна употреба

Питате се как да направите кожата си гладка и сияеща? Усещането на мека и сияйна кожа не е нещо, което трябва да пазите за специални поводи – с правилните продукти можете да се наслаждавате на това усещане всеки ден. Смятаме, че най-добрият душ гел може да ви помогне да направите кожата си по-сияйна още от самото начало на деня – под душа. Затова създадохме подхранващият душ гел Dove Silk Glow – за да ви помогнем да превърнете всекидневния душ в ритуал за красота на вашата кожа.

Този овлажняващ душ гел комбинира технологията NutriumMoisture™ с нашите нежни почистващи средства, да за достави на кожата естествени за нея хранителни вещества, докато вземате душ. Нежната формула помага на кожата ви да поддържа естествената си влажност, докато вземате душ, и ви дарява с по-мека и по-гладка кожа само след един душ. Просто изстискайте обилно количество от вашия душ гел Dove върху гъбата за баня или ръцете и разнесете богатата пяна върху кожата, преди да отмиете.

 

Опаковка: 250 мл