Навигация
Кошница

Коса и скалп

Независимо дали търсите всекидневна грижа за любимата си коса, специализирани стилизиращи продукти или най-добрите продукти против косопад, тук сте на правилното място. Потопете се в нашата експертна селекция от професионална козметика за коса с медицинско приложение и ежедневни продукти за коса: шампоани, балсами и маски за всеки тип грива!

NUTRIDERMA / НУТРИДЕРМА за твоите коса, кожа и нокти
-12 %
Нутридерма е най-богатото нутрацевтично решение за красота с 22 ефективни съставки, които захранват твоята младост и подхранват твоето самочувствие само в 1 ампула на ден! Нутридерма е максималната грижа за красива кожа, гъста коса и здрави нокти! Преоткрий естествената си красота с нашата експ..
21,51 лв. 24,44 лв.
NIZORAL / НИЗОРАЛ тоник за сърбящ и раздразнен скалп 100 мл
-40 %
срок на годност: 30.10.2022
Низорал тоник предоставя грижа и предпазване от сърбящ и раздразнен скалп чрез комплекс от натурални екстракти. Поръчай изгодно тук сега!   Низорал тоник възвръща комфорта на скалпа с успокояващ комплекс от екстракти от кактус и магнолия. Успокоява раздразнението, бори се с изсушаването и доп..
9,66 лв. 16,10 лв.
NYDA EXSPRESS / НАЙДА ЕКСПРЕС Спрей против въшки 50 мл
-40 %
срок на годност: 30.10.2022
НАЙДА ЕКСПРЕС СПРЕЙ ПРОТИВ ВЪШКИ И ГНИДИ 50 мл   Спреят против въшки NYDA EXPRESS осигурява ефективно и безопасно лечение без риск от резистентност, благодарение на физическия си механизъм на работа. Действа на основата на двустепенен диметикон. Съдържа две специални силиконови масла - вискозна т..
8,04 лв. 13,40 лв.
JOHN FRIEDA Luxurious Volume / ДЖОН ФРИДА шампоан за обем 250 мл
-20 %
JOHN FRIEDA Luxurious Volume Thickening Shampoo / ДЖОН ФРИДА шампоан за обем е уплътняващ косата продукт, който създава моментален обем само след едно измиване, като придава главозамайваща жизненост. Гамата Luxurious Volume съдържа вдъхновени от опита на салоните, иновативни продукти, доказали спос..
13,84 лв. 17,30 лв.
JOHN FRIEDA Luxurious Volume Core Restore / ДЖОН ФРИДА подсилващ балсам за обем 250 мл
-20 %
Заздрави косата си в дълбочина с новият балсам от серията Luxurious Volume Core Restore на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! За разлика от традиционните балсами за коса, балсамът Luxurious Volume Core Restore е прозрачен и съдържа формула със заздравяващ протеинов комплекс. Остави тежките, ..
14,39 лв. 17,99 лв.
JOHN FRIEDA Luxurious Volume Core Restore / ДЖОН ФРИДА подсилващ шампоан за обем 250 мл
-20 %
Заздрави косата си в дълбочина с новият шампоан от серията Luxurious Volume Core Restore на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! Фината коса има недостиг на протеин, който ѝ е нужен, за да е силна и да успява да задържи желаната прическа. Шампоанът дава така желания обем благодарение на проте..
14,39 лв. 17,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА балсам за обем 250 мл
-20 %
Придай обем на косата си с балсама за коса от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Преобрази сплескана коса в грива с красив обем. Серията Volume Lift е вдъхновена от опита на експертите на John Frieda в салоните. Иновативните продукти в гамата придават обем на косата, трансформирайки тънката коса в ..
14,39 лв. 17,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА пяна за обем 200 мл
-20 %
Придай допълнителен обем на косата си с муса от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Преобрази сплескана коса в грива с красив обем. Серията Volume Lift е вдъхновена от опита на експертите на John Frieda в салоните. Иновативните продукти в гамата придават обем на косата, трансформирайки тънката коса ..
16,79 лв. 20,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА спрей лосион за обем и блясък 125 мл
-20 %
Покажи бляскава и обемна коса с помощта на спрея за коса Volume Lift на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! Използвай спреят, за да създадеш обем и блясък достойни за холивудска звезда. Технологията на продукта, уплътнява основата на косъма, така че да създаде обем. Подсилената формула, съдъ..
14,39 лв. 17,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА фиксиращ спрей за обем 250 мл
-20 %
Зашемети с обем със спрея за коса от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Преобрази сплескана коса в грива с красив обем. Серията Volume Lift е вдъхновена от опита на експертите на John Frieda в салоните. Иновативните продукти в гамата придават обем на косата, трансформирайки тънката коса в плътна и ..
16,79 лв. 20,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА шампоан за обем и блясък 250 мл
-20 %
Красива и здрава коса с обем? Лесно е с шампоан Volume Lift на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! Искаш изящна, здрава и обемна коса, достойна за холивудска звезда? Уплътняващият шампоан за коса ще ти даде желаният обем и запомняща се прическа, пълна с жизненост. Нежният шампоан дава обем н..
14,39 лв. 17,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 1 Черно
-20 %
Открий перфектния черен цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 1 Noir за перфектния черен цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракт..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 10 екстра светло русо
-20 %
Боите за коса Фитоколор не съдържат амоняк, богати са на растителни пигменти и придават интензивен и естествен цвят и блясък на косата. Поръчай тук сега! Phytocolor е първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. Боите Phytocolor не съдър..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 3 Тъмен кестен
-20 %
Открий перфектния цвят тъмен кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 3 Châtain Fonc за перфектния цвят тъмен кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктур..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 4 Кестен
-20 %
Открий перфектния цвят кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4 Châtain за перфектния цвят кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екс..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 4.77 Шоколадов кестен
-20 %
Открий перфектния цвят шоколадов кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4.77 Châtain Marron за перфектния цвят шоколадов кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефика..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5 Светъл кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светъл кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5 Châtain Clair за перфектния цвят светъл кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинк..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.3 Светъл златист кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светъл, златист кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.3 Châtain Clair Dore за перфектния цвят светъл, златист кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите тех..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.7 Светъл кафяв кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светлокафяв кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.7 Châtain Clair Marron за перфектния цвят светъл, кафяв кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите техноло..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6 Тъмно русо
-20 %
Открий перфектния тъмнорус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6 Blond Fonce за перфектния тъмно рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни расти..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6.3 Тъмно златисто русо
-20 %
Открий перфектния тъмнозлатист рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6.3 Blond Fonce Dore за перфектния тъмнозлатист рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефик..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6.77 светло кестеняво капучино
-20 %
Открий перфектния светлокестеняв цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6.77 Marron Clair за перфектния светло кестеняв, капучино цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 7 Златисто русо
-20 %
Открий перфектния златисторус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 7.3 Blond Dore за перфектния златисто рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурн..
25,20 лв. 31,50 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 7.3 Русо
-20 %
Открий перфектния рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 7 Blond за перфектния рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. ..
25,20 лв. 31,50 лв.
Показани са от 1 до 24 от 160 резултата (7 страници)