Навигация
Кошница

Alpecin / Алпецин кофеинов тоник 200 мл

Съдържащата кофеин комбинация от активни съставки на Alpecin Caffeine Liquid поддържа корените на косата свежи и допринася за удължаването фазите на растеж за по-продължително време, отколкото осигурява наследственото предразположение. Когато се прилага, той причинява чувство на свежест и раздвижване на кръвта в скалпа. Активните му съставки се придвижват по дължината на космите и формират депо, достатъчно най-много за 24 часа. Корените на косата стават по-продуктивни и растежът на косата се ускорява. Атакувайте източника на преждевременния косопад с Алпецин Кофеинов тоник.

Съдържание:

Вода, дентуриран алкохол, парфюм, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, пантенол, метанол, кофеин, цинков пиролидинкарбонат (PCA), ниацинамид, цитрат, лимонен, линалол, токоферол ацетат, бутилфенилметилпропионал, лимоново масло, ретинилацетат.

Специални активни съставки:

  • Кофеинът активира корените на косата, удължава фазата на растеж и подобрява растежа на косата.
  • Цинкът и ниацинът са важни фактори за растежа на здрави корени на косата.

Приложение:

Прилагайте сутрин и след всяко измиване на косата върху изсушен с кърпа скалп и втривайте чрез масажиране. Не изплаквайте! Оставете да изсъхне за кратко, след това отново разрешете косата. Оформете както обикновено. Избягвайте контакт с очите.