Навигация
Кошница

Коса и скалп

Независимо дали търсите всекидневна грижа за любимата си коса, специализирани стилизиращи продукти или най-добрите продукти против косопад, тук сте на правилното място. Потопете се в нашата експертна селекция от професионална козметика за коса с медицинско приложение и ежедневни продукти за коса: шампоани, балсами и маски за всеки тип грива!

JOHN FRIEDA Detox & Repair / ДЖОН ФРИДА спрей за грижа и защита на косата 200 мл
-30 %
срок на годност: 30.11.2023
Сбогувай се с изтощената коса със спрея от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Върни блясъка и силата на сухата си, увредена коса със серията Detox & Repair. Ежедневно косата ти е изложена на редица предизвикателства и външни агресори, което я прави суха и безжизнена. Често стилизирането, употр..
14,97 лв. 21,39 лв.
PALMER'S / ПАЛМЪРС шампоан за коса с кокосово масло и кератин 400 мл
-30 %
срок на годност: 31.12.2023
Palmer's шампоан с балсам с кокосово масло и кератин, обогатен с витамин Е представлява нежна измиваща формула предназначена за възстановяването на изтощена и накъсваща се коса. Студено пресованото  висококачествено  кокосово масло има незаменими качества, които подхранват косъма в  дълбочина от кор..
13,29 лв. 18,99 лв.
TRESemme Keratin маска за коса 440 мл
-30 %
срок на годност: 05.12.2023
TRESemme Keratin Smooth маска за коса е грижата, която търсите за буйната си коса. Ние знаем, че колкото по-суха е косата, толкова по-трудно е да въдворите ред в нея. Затова препоръчваме тази интензивно хидратираща и подхранваща формула, която укротява косата ви в продължение на до 72 часа и я държи..
6,79 лв. 9,70 лв.
JOHN FRIEDA Luxurious Volume Core Restore / ДЖОН ФРИДА подсилващ балсам за обем 250 мл
-20 %
Заздрави косата си в дълбочина с новият балсам от серията Luxurious Volume Core Restore на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! За разлика от традиционните балсами за коса, балсамът Luxurious Volume Core Restore е прозрачен и съдържа формула със заздравяващ протеинов комплекс. Остави тежките, ..
15,56 лв. 19,45 лв.
JOHN FRIEDA Luxurious Volume Core Restore / ДЖОН ФРИДА подсилващ шампоан за обем 250 мл
-20 %
Заздрави косата си в дълбочина с новият шампоан от серията Luxurious Volume Core Restore на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! Фината коса има недостиг на протеин, който ѝ е нужен, за да е силна и да успява да задържи желаната прическа. Шампоанът дава така желания обем благодарение на проте..
15,56 лв. 19,45 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА балсам за обем 250 мл
-20 %
Придай обем на косата си с балсама за коса от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Преобрази сплескана коса в грива с красив обем. Серията Volume Lift е вдъхновена от опита на експертите на John Frieda в салоните. Иновативните продукти в гамата придават обем на косата, трансформирайки тънката коса в ..
15,56 лв. 19,45 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА пяна за обем 200 мл
-20 %
Придай допълнителен обем на косата си с муса от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Преобрази сплескана коса в грива с красив обем. Серията Volume Lift е вдъхновена от опита на експертите на John Frieda в салоните. Иновативните продукти в гамата придават обем на косата, трансформирайки тънката коса ..
19,19 лв. 23,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА спрей лосион за обем и блясък 125 мл
-20 %
Покажи бляскава и обемна коса с помощта на спрея за коса Volume Lift на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! Използвай спреят, за да създадеш обем и блясък достойни за холивудска звезда. Технологията на продукта, уплътнява основата на косъма, така че да създаде обем. Подсилената формула, съдъ..
15,56 лв. 19,45 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА фиксиращ спрей за обем 250 мл
-20 %
Зашемети с обем със спрея за коса от John Frieda! Купи лесно и изгодно! Преобрази сплескана коса в грива с красив обем. Серията Volume Lift е вдъхновена от опита на експертите на John Frieda в салоните. Иновативните продукти в гамата придават обем на косата, трансформирайки тънката коса в плътна и ..
19,19 лв. 23,99 лв.
JOHN FRIEDA Volume Lift / ДЖОН ФРИДА шампоан за обем и блясък 250 мл
-20 %
Красива и здрава коса с обем? Лесно е с шампоан Volume Lift на John Frieda! Поръчай тук бързо и изгодно! Искаш изящна, здрава и обемна коса, достойна за холивудска звезда? Уплътняващият шампоан за коса ще ти даде желаният обем и запомняща се прическа, пълна с жизненост. Нежният шампоан дава обем н..
15,56 лв. 19,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 1 Черно
-20 %
Открий перфектния черен цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 1 Noir за перфектния черен цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракт..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 10 екстра светло русо
-20 %
Боите за коса Фитоколор не съдържат амоняк, богати са на растителни пигменти и придават интензивен и естествен цвят и блясък на косата. Поръчай тук сега! Phytocolor е първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. Боите Phytocolor не съдър..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 3 Тъмен кестен
-20 %
Открий перфектния цвят тъмен кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 3 Châtain Fonc за перфектния цвят тъмен кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктур..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 4 Кестен
-20 %
Открий перфектния цвят кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4 Châtain за перфектния цвят кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екс..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 4.77 Шоколадов кестен
-20 %
Открий перфектния цвят шоколадов кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4.77 Châtain Marron за перфектния цвят шоколадов кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефика..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5 Светъл кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светъл кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5 Châtain Clair за перфектния цвят светъл кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинк..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.3 Светъл златист кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светъл, златист кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.3 Châtain Clair Dore за перфектния цвят светъл, златист кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите тех..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.35 Светъл шоколад
-20 %
Открий перфектния тъмношоколадов рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR Etuis 5.35 за перфектния млечно шоколадов цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните т..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.5 Светъл махагон
-20 %
Открий перфектния светло махагонов цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR Light Mahogany Brown 5.5 за перфектния кафяво махагонов цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технолог..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.7 Светъл кафяв кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светлокафяв кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.7 Châtain Clair Marron за перфектния цвят светъл, кафяв кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите техноло..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6 Тъмно русо
-20 %
Открий перфектния тъмнорус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6 Blond Fonce за перфектния тъмно рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни расти..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6.3 Тъмно златисто русо
-20 %
Открий перфектния тъмнозлатист рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6.3 Blond Fonce Dore за перфектния тъмнозлатист рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефик..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6.77 светло кестеняво капучино
-20 %
Открий перфектния светлокестеняв цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6.77 Marron Clair за перфектния светло кестеняв, капучино цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ..
25,16 лв. 31,45 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 7 Златисто русо
-20 %
Открий перфектния златисторус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 7.3 Blond Dore за перфектния златисто рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурн..
25,16 лв. 31,45 лв.
Показани са от 1 до 24 от 141 резултата (6 страници)