Навигация
Кошница

CINNABSIN / ЦИНАБСИН при синузит 60 табл.

Цинабсин – лекарствено средство при хрема и синузит

Цинабсин е хомеопатично лекарство под формата на таблетки, които имат специфично действие върху лигавицата на носа и околоносните синуси. Прилага се както за лечение, така и за профилактика.

Подходящ е за цялото семейство - за възрастни и деца над 2 г., бременни и кърмещи жени.

Действие на Цинабсин:

Медикаментът способства за естественото излекуване на хремата, като:

· Намалява възпалението и отока на носната лигавица

  • Възстановява носовото дишане
  • Втечнява и изчиства секретите

· Премахва характерното при хрема и синузит главоболие

  • Укрепва локалния имунитет

В състава на Цинабсин влизат 4 отделни хомеопатични лекарства, които лекуват и успешно се прилагат при остри хреми, синузити, остри и хронично-рецидивиращи синузити, както и ефективно намаляват уголемената трета сливица при децата.

Цинабарис D3 - Стимулира оттичането на секрета и подпомага регенерацията на възпалената лигавица.

Хидрастис D3 - Прилага се при възпаления, предизвикани от жълта, гъста, жилава секреция.

Калиум бихромикум D3 - Показан при възпаления на горните дихателни пътища и симптоми с кихане и отделяне на воднисти или жълти, гъсти до слузести секрети и симптоми като сухота и парене в носа, болка ,оток и запушен нос.

Ехинацея D1 – Стимулира имунната система.

Ефективността и безопасността на Цинабсин убедително са потвърдени в редица клинични изследвания. Лекарство може да се комбинира с всякакви други медикаменти, включително антибиотици, хранителни добавки, витамини.

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 г.: При остри състояния - по 1 таблетка на всеки час до максимум 12 таблетки на ден, докато настъпи подобрение. За последващо лечение – 3х 1-2 табл. 3 пъти на ден.

Деца от 2 до 5 години: При остри състояния и за последващо лечение – 3х1 табл. на ден.

Деца от 6 до 11 години: При остри състояния - по 1 табл. на всеки 2 часа до максимум 6 табл. дневно, докато настъпи подобрение. След настъпване на подобрение – 3х 1 табл. дневно.

При хронични състояния деца и възрастни приемат 3х1 табл. дневно. Препоръчително е да се продължи с лечението за 4 до 6 седмици.

Таблетките се поставят директно под езика и се изчаква да се разтопят. Препоръчително 15 минути преди и след тяхната употреба да не се консумират храни и напитки.

кратка характеристика на продукта

листовка