Навигация
Кошница

Йалоклийн смучещи таблетки за гърло

Йалоклийн смучещи таблетки за гърло са иновативно решение на основата на хиалуронова киселина с N-ацетилцистеин, натурален екстракт от лайка и гел от алое вера.

Формулирани в лесна за прием ородисперсна (разтворима в устата) таблетна форма, те са предназначени за адювантно лечение на заболявания на дихателните пътища поради орофарингит както в острата, така и в хроничната фаза.

Таблетките за гърло Йалоклийн спомагат за облекчаване симптомите на настинка и грип, както и на раздразнение при гастроезофагеален рефлукс, стоматит и афти в устната кухина от различен произход.

 

Характеристики:

  • Бързо облекчение на дискомфорта в гърлото и устната кухина.
  • Създават условия за по-бързото заздравяване на тъканта.
  • На основата на хиалуронова киселина, плюс N-ацетилцистеин, екстракт от лайка и алое вера гел.
  • Лесна за прием без вода форма.
  • С приятен аромат на червен портокал и ягода.
  • Без глутен.
  • С подсладител.
  • Произведени в Италия.

 

Състав:

Натриева сол на хиалуронова киселина, сух екстракт от лайка, алое вера гел, сорбитол, ксилитол, моно- и диглицериди на мастните киселини, талк, натриев бензоат, растителен магнезиев стеарат, N-ацетилцистеин, силициев диоксид, аромат на червен портокал и ягода.

 

Начин на употреба:

За възрастни и деца над 6 години: разтваряйте бавно в устата една таблетка за гърло Йалоклийн на всеки 2-3 часа до максимум 6 таблетки на ден.

Не приемайте храна, напитки или каквото и да било друго през устата непосредствено след използване на продукта. Таблетките не трябва да се гълтат, дъвчат или разтварят във вода.

 

Опаковка: 30 ородисперсни таблетки от 1,2 г

 

Не използвайте в случай на индивидуална свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Да не се използва при деца на възраст под 6 години, защото приемът на бавноразтворими таблетки в устата не е подходящ за използване при деца от тази възрастова група.

Не изхвърляйте в околната среда след употреба. Съхранявайте продукта на място недостъпно за деца, плътно затворен на хладно и сухо място. далече от източници на светлина, топлина и влажност при температура под 30°C.

 

Производител: FARMA-DERMA S.r.l. , Via dell'Artigiano 6-8, 40010 Sala Bolognese (BO), Italy

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: +35929633359, info@naturpharmabg.com 

 

Потребителите търсят още: иалоклин, иалоклийн, йалоклин, ялоклийн, ялоклин.