Навигация
Кошница

GELOREVOICE / ГЕЛОРИВОЙС таблетки за гърло с вкус на БЪЗ 10 бр.

GELOREVOICE / ГЕЛОРИВОЙС таблетки за гърло са показани при дразнене в гърлото, сухота и пресипналост. Формулирани с БЪЗ и без ментол, тези  таблетки за смучене:
  • осигуряват защита на лигавицата на устата и гърлото
  • облекчават при неразположения като пресипналост, дразнене в гърлото и сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото или до непродуктивна, суха кашлица
  • формират специален хидрогелен комплекс, който прилепва добре по мукозния епител и формира предпазващ филм върху раздразнените участъци
 

Състав:

ГелоРивойс® таблетки за гърло съдържат: ксантан, карбомер, натриев хиалуронат.

Допълнителни вещества: изомалт, натриев хидроген карбонат, ксилитол, лимонова киселина, макрогол, аромат (бъз), калиев монохидроген фосфат, цинков стеарат, силициев диоксид, сукралоза. ГелоРивойс® таблетки за гърло не съдържат вещества от животински произход, глутен и лактоза.


Начин на приложението:

Оставете таблетката бавно да се разтопи в устата до пълното й разпадане. По този начин се осигурява цялостно развитие на хидрогелния комплекс и неговото пълно разпределение. Таблетките не трябва да се дъвчат или поглъщат цели.

Колко често можете да използвате ГелоРивойс® таблетки за гърло? Можете да смучете по 1 таблетка ГелоРивойс® няколко пъти дневно, според състоянието си, например на всеки 2 – 3 часа.

Максимум до 6 таблетки дневно могат да бъдат използвани. Препоръчително е таблетките да се вземат след храна.

Колко дълго можете да използвате ГелоРивойс® таблетки за гърло? ГелоРивойс® таблетки за гърло може да се използват за дълго време или да се прилагат периодично. Ако острите симптоми (например температура, подуване на гърлото, болки в крайниците) се влошават или не се подобрят в рамките на 3 дни, моля консултирайте се с Вашия лекар.


Опаковка: 10 таблетки

Не съдържа захар и е подходящ за диабетици.
 
Производител: Pohl Boskamp