Навигация
Кошница

Инсектициди

Все по-хубаво време и все по-дълги дни! Условията са перфектни за все повече срещи… с миниатюрни вампири. Известни са над 3500 вида комари и над 900 вида кърлежи – това са над 4000 вида насекоми, които жадуват за нашата кръв, могат да ни причинят значителен дискомфорт и дори да ни заразят с пренасяни от тях вируси и бактерии.

Ето защо е изключително важно да познаваме мерките и продуктите, които ефективно намаляват тяхната численост и обезсърчават опитите им да пируват на наш гръб. Настоящата категория е създадена именно с тази цел.

По-долу можете да се запознаете с нашите полезни съвети за предпазване от комари и кърлежи, както и да откриете експертно подбрани репеленти, с чиято помощ ще държите кръвожадните им хоботи надалеч от себе си и своето семейство.

NYDA EXSPRESS / НАЙДА ЕКСПРЕС Спрей против въшки 50 мл
-40 %
срок на годност: 30.10.2022
НАЙДА ЕКСПРЕС СПРЕЙ ПРОТИВ ВЪШКИ И ГНИДИ 50 мл   Спреят против въшки NYDA EXPRESS осигурява ефективно и безопасно лечение без риск от резистентност, благодарение на физическия си механизъм на работа. Действа на основата на двустепенен диметикон. Съдържа две специални силиконови масла - вискозна т..
8,04 лв. 13,40 лв.
ZANZI BIMBI / ЗАНЗИ БИМБИ спрей против насекоми ZANZI BIMBI / ЗАНЗИ БИМБИ спрей против насекоми
-11 %
Zanzi Bimbi / Занзи Бимби е натурален спрей против насекоми за бебета и малки деца с етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Подходящ за новородени.Продуктът предпазва нежната детска кожа от посегателствата на комари, мухи и други жилещи насекоми. То..
21,30 лв. 23,90 лв.
ZZ Forte / Зед Зед Форте спрей против комари и кърлежи за деца и възрастни
-20 %
Зед Зед Форте е репелентен спрей, предоставящ комбинирана защита срещу комари, кърлежи и други хапещи насекоми, формулиран на базата на натурално масло от лимонов евкалипт (Eucalyptus citriodora), считано за едно от най-ефективните вещества срещу насекоми в природата. Този нов продукт на р..
19,14 лв. 23,93 лв.
NYDA EXSPRESS / НАЙДА ЕКСПРЕС Спрей против въшки 2х50 мл
-30 %
срок на годност: 30.11.2022
НАЙДА ЕКСПРЕС СПРЕЙ ПРОТИВ ВЪШКИ И ГНИДИ 50 мл * 2   Спреят против въшки NYDA EXPRESS осигурява ефективно и безопасно лечение без риск от резистентност, благодарение на физическия си механизъм на работа. Действа на основата на двустепенен диметикон. Съдържа две специални силиконови масла - вискозн..
15,12 лв. 21,60 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс детска гривна против комари спинър с маймунка за защита от комари, кърлежи и  други хапещи насекоми. Напълно безопасно, но безкомпромисно действие за защита от ухапвания.Предлага се в разнообразни цветове и варианти за всеки вкус:Синя пандаКафява маймункаРозово прас..
5,18 лв.
Клипс “Aroma Defence” за деца /с аромат на цитронела и здравец/ – естествен продукт срещу комари и кърлежиСиликонов клипс за деца, напоен с натурално масло от цитронела и здравец! Модерно, екологично, гарантирано ефективно и безопасно решение срещу кърлежи, комари и други насекоми! Водоустойчи..
3,72 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс кожена гривна против комари напоена с масло от цитронела, здравец, лавандула и мента – ефективно и напълно безопасно решение за защита срещу кърлежи, комари, мухи и други жилещи насекоми. За разлика от напълно безопасното си за човека действие, продуктът е силно отблъск..
6,00 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс силиконова гривна против комари спирала в жълт цвят с аромат на цитронела – сигурна защита срещу комари и кърлежи. Напоена с масло от цитронела. Притежава действие от 120 до 168 часа от отварянето. Водоустойчива гривна, не съдържа биоциди. Предлага се в различни цветове..
3,44 лв.
Аутан Ботаникъл лосион е репелент против насекоми - репелент на растителна основа, получен от дестилирано масло от евкалипт цитриодора дърво, което предпазва незабавно от тигрови комари до 6 часа, кърлежи до 5 часа, куликоиди до 3 часа. На основата на евкалипт.Не съдържа DEET Не дразни кож..
13,90 лв.
Autan spray-gel after-bite грижа за кожата след ухапване от насекоми, контакт с медузи или парещи растения (коприва и др.). Има успокояващо и охлаждащо действие. СЪСТАВ:Aqua, Alcohol Denat, Carbomer, Trithanolamine, Chamomilla, Recutita Flower Extract, Propylene Glycol, Menthol, Camphor, Aloe Barb..
12,90 лв.
Autan Tropical Lotion е ефективно средство под формата на лосион, специално създадено да ви осигури надеждна защита от ухапване на комари. Репелентът ви предпазва от обикновен (Culex Pipiens) и тропически комар (Аnopheles Stephensi) в продължение на 8 часа. Autan Tropical Lotion съдържа патентована ..
13,55 лв.
Репелент, предпазващ ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и др. насекоми. Нанесен върху кожата, Autan Family лосион защитава ефективно в продължение на до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа. НАЧИН НА УПОТРЕБА:На..
13,87 лв.
Бързо действащо решение, което отнема само 15 минути, за да подейства. По-гъста гел формула, която съдържа Penetrol, за да се подпомогне проникването в яйцето на  въшката;Бързо действие, съкращаващо времето за лечение;Клинично доказано убива въшките и техните яйца само с едно нанасяне.ЕфективностHe..
10,23 лв.
Nymphia (Нимфия) е иновация за незабавно отстраняване на кърлежи по хората Използва се на място веднага след ухапването, или откриването на дребния вредител. Намалява риска от (лаймска болест) и кърлежов енцефалит (TBEV). Nymphia® е единственото средство за отстраняване на кърлежи, съгласно критерии..
14,97 лв.
Parasidose лосион против въшки и гниди действа бързо и не дразни скалпа. Поръчай тук на супер онлайн цена и с бърза доставка! Паразидоуз експрес лосион е вашето бързо решение против въшки и гниди. Ефективността му се основава на способността на активните компоненти да блокират дихателните функции н..
14,76 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)