Навигация
Кошница

Имуностимулатори

Имуностимулатори, имуномодулатори, добавки за подсилване на имунната система, билки за повишаване на имунитета, имуностимуланти за деца… всички тези термини слагат началото на един сложен спор и той е дали имунната система може да бъде „подсилена“ с обичайно приеманите чрез храната витамини, минерали и фитонутриенти.

Факт е, че недостигът на много хранителни вещества като цинк, витамин С, витамин D и др. може да доведе до спад в имунитета и повишена уязвимост към различни инфекциозни заболявания. Същото важи и за дисбаланса в чревната флора. Някои растителни екстракти като ехинацеята и самбукус (черен бъз) имат имуномодулиращ ефект, който може да допринесе за повишаване на устойчивостта към и да намали времето за боледуване от някои респираторни вируси. Приложен локално в носоглътката, цинкът пречи на репликирането на същите тези вируси и може да облекчи боледуването от грип. 

Макар и имунната функция да не може да бъде стимулирана по естествен път свръх физиологичните ѝ предели, тя се нуждае от поддържане и тук ще откриете всичко, необходимо за нея!

IMMUNOLACTON / ИМУНОЛАКТОН за твоя имунитет IMMUNOLACTON / ИМУНОЛАКТОН за твоя имунитет
-15 %
Immunolacton / Имунолактон е хранителна добавка, която съдържа лактоферин и витамини от В-група. Представлява специално разработена комбинирана формула, която допринася за нормалната функция на имунната система и нормалното протичане на метаболизма на желязото. Подходящ за бъдещи и настоящ..
20,84 лв. 24,52 лв.
Fleurance Nature Пчелно млечице + Азиатски Женшен 10 ампули
-15 %
Допринасят за нормалното функциониране на имунната система..
26,00 лв. 30,59 лв.
Fleurance Nature Пчелно Млечице + Пчелен мед 10 ампули
-15 %
Естествен имунен и енергиен бустерПчелното млечице е изключителна суперхрана, призната със своите естествено съдържащи се витамини, минерали и аминокиселини. То подпомага антиоксидантната активност, синтеза на колаген, както и енергийния метаболизъм и функцията на имунната система. Идеално за профил..
19,19 лв. 22,58 лв.
Fleurance Nature Пчелно млечице и Ацерола 15 таблетки за дъвчене с вкус на мед и лимон
-15 %
Дава прилив на енергия, намалява умората и повишава имунитетаRoyal jelly-acerola, на френската компания Fleurance Nature, комбинира 2 съставки от органичен произход: лиофилизирано пчелно млечице и ацерола. Под формата на вкусни дъвчащи таблетки, които осигуряват необходимата здравословна подкрепа въ..
15,61 лв. 18,36 лв.
OstroVit 100% Vitamin C Powder 500 гр. 500 Дози
-15 %
Ostrovit 100% Vitamin C е прахообразна хранителна добавка, с високо качество, добра разтворимост и бърза усвоимост.Vitamin C е водноразтворим витамин и е незаменим, защото тялото ни не може да го произведе.Притежава мощни антиоксидантни свойства, подобрява тонуса и усвояването на хранителните вещест..
22,06 лв. 25,95 лв.
OstroVit ADEK / Vitamin A + D + E + K 200 Таблетки 200 Дози
-15 %
OstroVit ADEK / Vitamin A + D + E + K е висококачествена хранителна добавка, богата на мастноразтворими витамини А, D, Е и К.Тези витамини обикновено се съхраняват в черния ни дроб или адипоцитите, т.е. мастната тъкан. Те показват редица незаменими функции в тялото ни, действащи пряко и косвено върх..
16,11 лв. 18,95 лв.
OstroVit Astaxanthin Forte 4 mg 90 Гел капсули 90 Дози
-15 %
OstroVit Astaxanthin Forte е висококачествена хранителна добавка, съдържаща натурален екстракт от астаксантин.Астакснтинът е естествено съединение в семейството на каротеноиди от клас ксантофили, получени главно от морски водорасли. Като пигмент, неговата особеност е, че се среща в повечето водни ор..
46,71 лв. 54,95 лв.
OstroVit Chlorella 1000 Таблетки 500 Дози
-15 %
OstroVit Chlorella е висококачествена хранителна добавка разработена на базата на едноклетъчни микроводорасли.Хлорелата е богатство от витамини, минерали и фитохимикали, които имат здравословен ефект върху човешкото тяло. Освен това може да бъде вегетариански източник на желязо, което обикновено мож..
32,26 лв. 37,95 лв.
OstroVit Decorem for Women / Beauty Multivitamin 60 капсули 30 Дози
-15 %
OstroVit Decorem for Women / Beauty Multivitamin е дамски витаминен комплекс комбиниращ: витамини, минерали, аминокиселини и екстракти.Линията Pharma е най-новото постъпление в голямото семейството на OstroVit. Pharma поставят на първо място качеството на суровините, фармацевтичното производство и в..
19,51 лв. 22,95 лв.
OstroVit Garlic / Чесън 1000 mg 60 Гел капсули
-15 %
OstroVit Pharma Garlic е хранителна добавка в капсули, съдържаща масло без аромат от луковици пресен чесън. Добавката може да повлияе благоприятно на здравето на сърдечно-съдовата система, физическата и сексуалната годност, когнитивните функции, както и общата устойчивост на различни видове инфекции..
12,71 лв. 14,95 лв.
OstroVit Immune Aid 90 капсули 30 Дози
-15 %
OstroVit Pharma Immune Aid е хранителна добавка предназначена да повиши имунитета, както на спортуващи така и на хора, които са податливи към настинки. Съдържа следните вещества: Витамин А е популярен с това, че притежава способността да поддържа доброто зрение, освен това е важен за здравата кожа и..
19,51 лв. 22,95 лв.
OstroVit Licorice 400 mg / Vege 90 капсули 90 Дози
-15 %
OstroVit Licorice 400 mg / Vege е висококачествена хранителна добавка, която съдържа екстракт от корен от женско биле. Известен още от древен Рим и Гърция, този природен продукт се е прочул с уникалните си лечебни свойства, които противодействат на възпаления, гъбички и вируси. Ако търсите ефективна..
19,51 лв. 22,95 лв.
OstroVit Schisandra Chinensis 500 mg / Vege 90 капсули 90 Дози
-15 %
OstroVit Schisandra Chinensis 500 mg / Vege е растение познато още като китайски лимонник, чиито плодове се използват, както за лечение на редица заболявания, така и за храна. Билката се определя като адаптоген, които подпомага организма при състояния на стрес. Освен това повишава енергията и и издр..
26,31 лв. 30,95 лв.
OstroVit Siberian Ginseng 300 mg 120 Таблетки 120 Дози
-15 %
OstroVit Siberian Ginseng е висококачествена хранителна добавка , съдържаща екстракт от сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus).Продуктът повишава умствената ефективност, като подпомага процеса на учене и запаметяване и цялостно предпазва тялото ни от стрес. Хората, които редовно приемат Женшен..
20,36 лв. 23,95 лв.
OstroVit Spiruline 1000 Таблетки 250 Дози
-15 %
OstroVit Spiruline е хранителна добавка, която има свойството да регулира глюкозата, кръвното налягане и холестерола. Спирулината е вид зеленолистно водорасло, което вирее както в солена, така и в сладка вода с вискоко съдържание на pH. Богата е на множество витамини и съдържа високи стойности на бе..
16,96 лв. 19,95 лв.
OstroVit Spiruline 90 Таблетки 45 Дози
-15 %
OstroVit Spiruline е хранителна добавка, която има свойството да регулира глюкозата, кръвното налягане и холестерола. Спирулината е вид зеленолистно водорасло, което вирее както в солена, така и в сладка вода с вискоко съдържание на pH. Богата е на множество витамини и съдържа високи стойности на бе..
8,46 лв. 9,95 лв.
OstroVit Triple Zinc / Gluconate + Picolinate + Citrate 90 капсули 90 Дози
-15 %
OstroVit Triple Zinc / Gluconate + Picolinate + Citrate е комплексна хранителна добавка, която комбинира три форми на цинк, с цел по-добро усвояване и ефективност.Цинкът присъства във всички телесни тъкани и гарантира правилното делене на клетките. Той играе много различни роли в организма, напр. ан..
16,11 лв. 18,95 лв.
OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula 2 x 30 капсули 30 Дози
-15 %
OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula е комбинация от две висококачествени формули: едната е витаминозна, а другата минерална – заедно те правят един напълно завършен имуностимулатор. Продуктът съчетава пълен спектър от витамини с всички основни минерали за правилното и здравослов..
17,81 лв. 20,95 лв.
OstroVit Vitamin B Complex + C & E 90 Таблетки 90 Дози
-15 %
Vitamin B Complex + C & E е висококачествена хранителна добавка, която съдържа всички витамини от B групата, обогатени с витамин C и E.Витамините от B-комплекс са водоразтворими и са осем на брой. Те са от съществено значение за различните метаболитни процеси и превръщането на храната в енергия, кое..
12,71 лв. 14,95 лв.
OstroVit Vitamin B Complex + C & E 30 Таблетки 30 Дози
-15 %
Vitamin B Complex + C & E е висококачествена хранителна добавка, която съдържа всички витамини от B групата, обогатени с витамин C и E. Витамините от B-комплекс са водоразтворими и са осем на брой. Те са от съществено значение за различните метаболитни процеси и превръщането на храната в енерги..
5,06 лв. 5,95 лв.
OstroVit Vitamin C / Liquid Drops 30 мл 40 Дози
-15 %
OstroVit Vitamin C / Liquid Drops е удобна хранителна добавка под формата на капки, която съдържа лесно усвоима аскорбинова киселина.Продуктът е предназначена главно за тези, които изпитват дискомфорт при поглъщането на таблетки или капсули и търсят лесен за дозиране, и лесен за консумация продукт, ..
6,76 лв. 7,95 лв.
OstroVit Vitamin C Liquid 1000 мл 50 Дози Лимон
-15 %
Хранителна течна добавка OstroVit Vitamin C 1000 Liquid съдържа високо-концентрирана доза на витамин C (аскорбинова киселина). Този витамин помага за правилното функциониране на имунната система и подпомага функциите на нервната система. Също така намалява умората и ускорява възстановителните п..
11,86 лв. 13,95 лв.
OstroVit Zinc Picolinate 15 mg / Limited Edition 200 Таблетки 200 Дози
-15 %
OstroVit Zinc Picolinate 15 mg е хранителна добавка съдържаща една от най-добре усвоимите фоми на минерала Цинк.Цинк пиколинатът има добра абсорбация от организма, за да подобрите усвояването му е препоръчително да го приемате с храна от животински произход.Ползи от редовния прием на OstroVit Zinc P..
16,11 лв. 18,95 лв.
OstroVit Zinc Picolinate 15 mg 150 Таблетки 150 Дози
-15 %
OstroVit Zinc Picolinate 15 mg е хранителна добавка съдържаща една от най-добре усвоимите фоми на минерала Цинк.Цинк пиколинатът има добра абсорбация от организма, за да подобрите усвояването му е препоръчително да го приемате с храна от животински произход.Ползи от редовния прием на OstroVit Zinc P..
12,71 лв. 14,95 лв.
Показани са от 1 до 24 от 281 резултата (12 страници)