Навигация
Кошница

Аминокиселини

Съдейства за обмяната на веществата в мускулите и производството на енергия, облекчава мускулната умора, намалява натрупването на млечна киселина. Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система и кръвообращението. Неутрализира амоняка и свободните радикали, подобрява азотния баланс и метаболизма. Ст..
38,50 лв.
L-ARGININE 500mg 100 Capsules - ограничава мазнините в организмаОграничава мазнините в организма и улеснява натрупването на мускулна маса. Спомага при лечение на рани и поддържане здравословно ниво на холестерола.Подобрява възстановяването, влияе положително срещу преумора и високо кръвно налягане.И..
27,80 лв.
L-ARGININE / L-ORNITHINE (750mg) 100 капсулиСъдейства за обмяната на веществата в мускулите и производството на енергия, улеснява качването на мускулна маса, като едновременно ограничава складирането на мазнини. Стимулира отделянето на растежен хормон. Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система...
38,99 лв.
BIOVEA L-Carnosine 500 mg 60 капсули 60 Дози
Безплатна
Доставка
L-CARNOSINE 500mg 60 капсулиПодсилва имунната система, мощен антоксидант, забавя стареенето. Защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром. Предпазва от образуането на гастрит и язви. Намалява и предпазва увреждането на клетките при пациенти с Алцхаймер. Увеличава мускулната с..
79,99 лв.
BIOVEA L-Citruline / Free Form 100 гр.
Безплатна
Доставка
BIOVEA L-Citruline / Free Form 100 гр...
52,49 лв.
    →  L-орнитин може да помогне за изграждането на мускулна активност в организма.     →  Подобрява топенето на мазнини.     →  Помага изграждането на мускулна маса. Помага при възстановяване на кожата и тъканите.     →  За борбата с мускулната загуба, в резултат от процесите на стареене. За здра..
43,49 лв.
Подкрепя химикалите в мозъка. Помага за производството на невротрансмитери, които подобряват настроението. Помага за намаляване на ставни и ревматични болки. Може да помогне в усилията за отслабване. Подпомага функционирането на мозъка.Състав: L-Phenylalanine 500 мг Калций 44.5мгУпотреба: Да се прие..
22,30 лв.
L-LYSINE 500mg 100 Capsules - поддръжка на азотния балансНезаменима аминокиселина за растежа на организма, възстановяването на тъканите и поддържане на азотния баланс.Важен за усвояването на калция и за изграждането на мускулния протеин. Участва в производството на ензимите, хормоните и антителата. ..
29,49 лв.
Основен компонент за здравословната функция на нервната система, мозъка и сърцето. Поддържа здравословен баланс на кръвната захар, холестерола и кръвното налягане. Поддържа правилната чернодробната функция. Действа като антиоксидант и подпомага имунната система. Укрепва клетъчните мембрани. Предпазв..
24,40 лв.
L-THEANINE 150mg 60 капсулиУспоковява и подпомага релаксацията, без да предизвиква сънливост. Намалява тревожността и симптомине на ПМС. Увеличава концентрацията, подобрява способността за учене и продуктивността. Понижава кръвното налягане и страса.Състав: L-теанин 150мг. Не съдържа захар, изкустве..
23,49 лв.
BIOVEA Theanine Complex / with Gaba and Magnesium 120 капсули 30 Дози..
38,99 лв.
L-TRYPTOPHAN 500mg 60капсулиОблекчава стреса, влияе благоприятно на сърцето, контролира телесното тегло, като намалява апетита и повишава отделянето на растежен хормон. Спомага срещу мигрени, нормализира съня и намалява някои от вредните въздействия на никотина. Състав: Желязо 575 мг; L-триптофан 1...
25,99 лв.
L-TYROSINE 500mg 100 Capsules - намалява уморатаСтимулира отделянето на хормона на растежа, който увеличава мускулната маса и намалява телесните мазнини. Помага при състояния на депресия и безпокойство. Произвежда норепинефрин, който потиска апетита. Играе важна роля в работата на надбъбречната, хип..
29,49 лв.
Holland And Barrett DL-Phenylalanine / DLPA 500 mg 50 каплети 50 Дози..
28,95 лв.
Holland And Barrett L-Arginine е хранителна добавка, която стимулира мускулния растеж, благоприятства обмена на веществата и подобрява напомпването.Аргининът се съдържа в храни, богати на животински и растителни протеини, както и в ядките и семената, типичен пример са бадемите и фъстъците.Основното ..
15,45 лв.
Holland And Barrett / L- Lysine е хранителна добавка съдържаща една от основните аминокиселина за човешкото тяло – Лизин.Тази аминокиселина не може да бъде произвеждана от нашия организъм, затова е препоръчително да си я набавяме от допълнителни източници, като храна и под формата на добавка. Помага..
19,95 лв.
Holland And Barrett L-Tyrosine 500 mg 50 капсули 50 Дози..
19,95 лв.
Holland And Barrett / Taurine 500 mg е хранителна добавка, която съдържа таурин.Тауринът е неесенциална аминокиселина, която се намира в големи количества в мозъка, ретината, сърцето и кръвните клетки, наречени тромбоцити.Също така се съдържа в месото, рибата, яйцата и млякото и е втората най-разпро..
11,45 лв.
OstroVit AAKG Powder е висококачествена и пречистена до съвършенство, хранителна добавка. Целяща да удовлетвори нуждите и на най-взискателните спортисти. Супер иновативната микронизация на OstroVit AAKG Powder гарантира перфектната усвоимост на аргинин алфа-кетоглутарат. Това е химично съединение на..
29,95 лв.
Ostrovit AAKG Shot е течна хранителна добавка. Негазирана напитка, съдържаща Аргинин Алфа Кетоглутарат(5000mg/80ml). Ostrovit AAKG Shot е хранителна добавка, предназначена за хора, които имат нужда от подобряване на кръвообръщението, както и за спортисти, тъсещи по-добро напомпване по време на трени..
2,50 лв.
OstroVit Amino 1250 е хранителна добавка, която съдържа висококачествени аминокиселини, получени от суроватъчни протеини. Комбинира 8 незаменими аминокиселини, които не се синтезират от организма ни и допълва неговите нужди. Благодарение на OstroVit Amino 1250 възстановяването и регенерацията ще про..
18,95 лв.
OstroVit AOL / Arginine Ornitine Lysine е хранителна добавка, която ще обагати хранителния Ви режим с три синергично действащи аминокиселнини: Аргинин алфа- кетуглутарат, Орнитин и Лизин.Аргинин алфа- кетуглутарат е съединение на глутарова киселина и аргини. Тази киселина е продукт от Кребсов цикъл...
25,95 лв.
OstroVit AOL / Arginine Ornitine Lysine Powder е хранителна добавка, която ще обагати хранителния Ви режим с три синергично действащи аминокиселнини: Аргинин алфа- кетуглутарат, Орнитин и Лизин;Продуктът е базиран само на активни вещества, без излишно добавени аромати, подсладители, антислепсващи ил..
26,95 лв.
OstroVitArginine 1000 mg / L-Arginine Caps е хранителна добавка, съдържаща есенциалната аминокиселина Аргинин, за която се смята, че стимулира мускулния растеж и подобрява спортното представяне.Основното физиологично действие на Аргинина е, че участва в изграждането на мускулната тъкан, като се вклю..
26,45 лв.
Показани са от 1 до 24 от 79 резултата (4 страници)