Навигация
Кошница

Аксесоари

OstroVit Chalk Block / Кубче талк е продукт, който ще подобри изпълнението на упражненията, както и сигурността в устойчивостта на захвата Ви.Достатъчно е да разбиете необходимото количество на по-малки порции и да го разтриете по ръцете си, за да подобрите значително сцеплението по време на тежки т..
4,95 лв.
OstroVit Fabric Bodybuilding Belt е мъжки тренировъчен колан от плат, който ще Ви помогне да се предпазите в моменти, когато желаете да използвате по-големи тежести.Правилно подбраният колан за тренировка повишава безопасността по време на силови тренировки. Трябва да го използвате за сложни упражне..
24,95 лв.
OstroVit Fat Caliper е устройство за ръчно, независимо и прецизно измерване на телесните мазнини.Устройството помага за прецизен и удобен контрол на текущия напредък в намаляването на телесните мазнини.Размери: 16,5 х 10 х 0,5 смТегло: 22 gАксесоарът е издръжлив и много лесен за използване. Сгъваемо..
4,95 лв.
OstroVit Grip Pads са тренировъчни подложки, които са предназначени да предпазват дланите и служат като заместител на класическите ръкавици за фитнес.Те осигуряват безопасно и стабилно сцепление, както и ограничават риска от подхлъзване при използване на лост или дъмбели. Също така подобряват комфор..
11,95 лв.
Фитили с подложка OstroVitТе се представят добре, когато тренирате сила, където силен захват и поглъщане на китката ви позволяват да вдигнете наистина тежки щанги и дъмбели. Те могат да се използват във фитнеса и по време на домашна тренировка, както в случай на големи и малки тежести.Фитилите с под..
8,95 лв.
OstroVit Liquid Chalk / Течен талк е продукт, който ще подобри изпълнението на упражненията, както и сигурността в устойчивостта на захвата Ви.Достатъчно е да използвате 1-2 капки от продукта и да го разтриете по ръцете си, за да подобрите значително сцеплението по време на тежки тренировки на лосто..
21,45 лв.
OstroVit Men's Training Gloves са мъжки тренировъчни ръкавици, които осигуряват безопасно и стабилно сцепление, и намаляват риска от подхлъзване.По отношение на някои тренировки, особено тези, които включват значителни натоварвания, трябва да се погрижите за сигурността и комфорта на вашите упражнен..
17,95 лв.
OstroVit Men's Training Gloves with Wristwraps са страхотни мъжки ръкавици с накитници, които осигуряват здрав и стабилен захват, без плзъгане.Тренировките могат да бъдат както начин на живот, така и удоволствие. За да подобрите комфорта си по време на спортна активност с дъмбели, лостове и т.н Ви п..
19,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / Black 750 мл Черен..
23,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / Gold 750 мл Злато..
23,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / Silver 750 мл Метално сиво..
23,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / White 750 мл Бял..
23,95 лв.
OstroVit Ostrovit Pillbox / Кутийка за капсули / Black..
2,29 лв.
OstroVit Ostrovit Pillbox / Кутийка за капсули / Pink..
2,29 лв.
OstroVit Ostrovit Pillbox / Кутийка за капсули / Transparent..
2,29 лв.
Ostrovit Shaker е класически, пластмасов шейкър, който е удобен и практичен с чудесно качество, а и се предлага в разнообразна цветова гама. Ако търсиш продукт, който да ти върши постоянна работа в приготвянето на тренировъчните напитки, то този аксесоар ще ти свърши страхотна работа!В него има мреж..
5,95 лв.
OstroVit OstroVit TankTop / Pattern 1 XL
Безплатна
Доставка
OstroVit TankTop / Pattern 1 е страхотен мъжки лилаво-черен потник, който е предвиден за употреба във фитнес залата или за други спортни цели.Изработена е от тънък и несгъваем материал, така че винаги изглежда страхотно.Потникът има голямо деколте и дълбоки разрези на раменете, които осигуряват пълн..
64,95 лв.
OstroVit OstroVit TankTop / Pattern 2 XL
Безплатна
Доставка
OstroVit TankTop / Pattern 2 е страхотен мъжки лилаво-черен потник, който е предвиден за употреба във фитнес залата или за други спортни цели.Изработена е от тънък и несгъваем материал, така че винаги изглежда страхотно.Потникът има голямо деколте и дълбоки разрези на раменете, които осигуряват пълн..
64,95 лв.
Ostrovit Water Bottle е удобна и практична бутилка за вода, която съчетава трайност и функционалност, което я прави идеална за тренировки, колоездене или ходене.Използването на съвременни материали осигурява оптимални свойства за съхранение на течности. Угасете жаждата си бързо и лесно благодарение ..
5,95 лв.
OstroVit Ostrovit Wristband / #LostInSport Черен..
2,95 лв.
Показани са от 1 до 24 от 45 резултата (2 страници)