Навигация
Кошница

Аксесоари

Накитник Медиласт Актив - размери S/M/L/XL  Осигурете стабилност на ставата и мускулите, без да се ограничава движението. Такава функция върши Накитник Медиласт Актив от фирма Медика, който може да си закупите в различни размери. Информация за размерите на накитника може да намерите малко по-долу. ..
6,19 лв.
Този практичен комплект включва 3 броя текстилни ластика с различно съпротивление: – лилав (високо натоварване) – 32 х 8 см – 18 до 22 кг.– розов (средно натоварване) – 36 х 8 см – 11 до 16 кг.– зелен (леко натоварване) – 40 х 8 см – 7 до 11 кг. Цената е за 1 комплект от 3 части.  ..
34,99 лв.
Magic Shape е силно активен крем против целулит за локално лечение; особено за дами!С течение на времето кожата ви е подложена на постоянни изпитания; дори ако полагате максимални грижи; за да се предпазите от различни влияния. От естествените; хормонални промени в тялото ви; до по-голяма степен на ..
19,95 лв.
Капацитет 700 милилитра Никаква пропускливост на течност! Шейкър със стабилен винт Повърхност; която напълно неутрализира образуването на бучки Разграфена скала с милилитри Изработен от Polypropylen PP Много здрава изработка; устойчив в хладилник; микровълнова и съдомиялна машина Идеален..
5,95 лв.
OstroVit Chalk Block / Кубче талк е продукт, който ще подобри изпълнението на упражненията, както и сигурността в устойчивостта на захвата Ви.Достатъчно е да разбиете необходимото количество на по-малки порции и да го разтриете по ръцете си, за да подобрите значително сцеплението по време на тежки т..
5,95 лв.
OstroVit Fabric Bodybuilding Belt е мъжки тренировъчен колан от плат, който ще Ви помогне да се предпазите в моменти, когато желаете да използвате по-големи тежести.Правилно подбраният колан за тренировка повишава безопасността по време на силови тренировки. Трябва да го използвате за сложни упражне..
24,95 лв.
OstroVit Fat Caliper е устройство за ръчно, независимо и прецизно измерване на телесните мазнини.Устройството помага за прецизен и удобен контрол на текущия напредък в намаляването на телесните мазнини.Размери: 16,5 х 10 х 0,5 смТегло: 22 gАксесоарът е издръжлив и много лесен за използване. Сгъваемо..
4,95 лв.
OstroVit Liquid Chalk / Течен талк е продукт, който ще подобри изпълнението на упражненията, както и сигурността в устойчивостта на захвата Ви.Достатъчно е да използвате 1-2 капки от продукта и да го разтриете по ръцете си, за да подобрите значително сцеплението по време на тежки тренировки на лосто..
22,95 лв.
OstroVit Premium Shaker 3 in 1 е уникален шейкър, в който ще приготвите любимите си хранителни напитки. Продуктът е с вместимост от 450 мл и е оборудван с 2 допълнителни контейнера - кутия за хапчета, в които можете да съхранявате капсули и таблетки, и такава за добавки на прах.Плътно затваряне пред..
21,45 лв.
OstroVit TankTop / Pattern 1 XL
Безплатна
Доставка
OstroVit TankTop / Pattern 1 е страхотен мъжки лилаво-черен потник, който е предвиден за употреба във фитнес залата или за други спортни цели.Изработена е от тънък и несгъваем материал, така че винаги изглежда страхотно.Потникът има голямо деколте и дълбоки разрези на раменете, които осигуряват пълн..
64,95 лв.
OstroVit TankTop / Pattern 2 XL
Безплатна
Доставка
OstroVit TankTop / Pattern 2 е страхотен мъжки лилаво-черен потник, който е предвиден за употреба във фитнес залата или за други спортни цели.Изработена е от тънък и несгъваем материал, така че винаги изглежда страхотно.Потникът има голямо деколте и дълбоки разрези на раменете, които осигуряват пълн..
64,95 лв.
OstroVit Water Jug Grey 1890 ml 1890 мл..
19,95 лв.
OstroVitSpeed / Skipping Rope /е висококачествено стоманено въже с метални дръжки, което достига до нас в различни цветови варианти.Продуктът идва с функция за регулация, благодарение на която можем да го регулираме според височината си и да подобрим комфорта на тренировка.Размери: дължина на въжето..
18,95 лв.
OstroVit / Комплект тренировъчни ластици с памучно покритие / 3 части е комбинация от няколко тренировъчни ластика с различно съпротивление, които са изключително подходящи за упражнения за крака, особено при дамите. Широкото им приложение ще бъде перфектно по време на упражнения в къщи и във фитнес..
28,95 лв.
OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик Medium / Червен..
6,95 лв.
OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик X-Heavy / Черен..
8,95 лв.
OstroVit Тренировъчен комплект ластици 11 части / Resistance Band Set е комплект от 5 ластични ленти, всяка от които с различно съпротивление. В комплекта също така има 2 бр ръкохватки, 2 бр залепващи се ленти, подходящи за слагане на глезени, вместо ръкохватките, както и 1бр анкер + удобна чанта за..
39,95 лв.
OstroVit Тренировъчен ластик / лента за упражнения / Resistance Band Blue / 57kg - 77kg
Безплатна
Доставка
Показани са от 1 до 24 от 31 резултата (2 страници)