Навигация
Кошница

Аксесоари

OstroVit Chalk Block / Кубче талк е продукт, който ще подобри изпълнението на упражненията, както и сигурността в устойчивостта на захвата Ви.Достатъчно е да разбиете необходимото количество на по-малки порции и да го разтриете по ръцете си, за да подобрите значително сцеплението по време на тежки т..
4,95 лв.
OstroVit Fabric Bodybuilding Belt е мъжки тренировъчен колан от плат, който ще Ви помогне да се предпазите в моменти, когато желаете да използвате по-големи тежести.Правилно подбраният колан за тренировка повишава безопасността по време на силови тренировки. Трябва да го използвате за сложни упражне..
24,95 лв.
OstroVit Fat Caliper е устройство за ръчно, независимо и прецизно измерване на телесните мазнини.Устройството помага за прецизен и удобен контрол на текущия напредък в намаляването на телесните мазнини.Размери: 16,5 х 10 х 0,5 смТегло: 22 gАксесоарът е издръжлив и много лесен за използване. Сгъваемо..
4,95 лв.
OstroVit Liquid Chalk / Течен талк е продукт, който ще подобри изпълнението на упражненията, както и сигурността в устойчивостта на захвата Ви.Достатъчно е да използвате 1-2 капки от продукта и да го разтриете по ръцете си, за да подобрите значително сцеплението по време на тежки тренировки на лосто..
21,45 лв.
OstroVit Men's Training Gloves са мъжки тренировъчни ръкавици, които осигуряват безопасно и стабилно сцепление, и намаляват риска от подхлъзване.По отношение на някои тренировки, особено тези, които включват значителни натоварвания, трябва да се погрижите за сигурността и комфорта на вашите упражнен..
17,95 лв.
OstroVit Men's Training Gloves with Wristwraps са страхотни мъжки ръкавици с накитници, които осигуряват здрав и стабилен захват, без плзъгане.Тренировките могат да бъдат както начин на живот, така и удоволствие. За да подобрите комфорта си по време на спортна активност с дъмбели, лостове и т.н Ви п..
19,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / Black 750 мл Черен..
23,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / Gold 750 мл Злато..
23,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / Silver 750 мл Метално сиво..
23,95 лв.
OstroVit Metal / Steel Shaker / 750 ml / White 750 мл Бял..
23,95 лв.
Ostrovit Pillbox / Кутийка за капсули / New Pink..
2,45 лв.
OstroVit Premium Shaker 3 in 1 е уникален шейкър, в който ще приготвите любимите си хранителни напитки. Продуктът е с вместимост от 450 мл и е оборудван с 2 допълнителни контейнера - кутия за хапчета, в които можете да съхранявате капсули и таблетки, и такава за добавки на прах.Плътно затваряне пред..
21,45 лв.
OstroVit TankTop / Pattern 1 XL
Безплатна
Доставка
OstroVit TankTop / Pattern 1 е страхотен мъжки лилаво-черен потник, който е предвиден за употреба във фитнес залата или за други спортни цели.Изработена е от тънък и несгъваем материал, така че винаги изглежда страхотно.Потникът има голямо деколте и дълбоки разрези на раменете, които осигуряват пълн..
64,95 лв.
OstroVit TankTop / Pattern 2 XL
Безплатна
Доставка
OstroVit TankTop / Pattern 2 е страхотен мъжки лилаво-черен потник, който е предвиден за употреба във фитнес залата или за други спортни цели.Изработена е от тънък и несгъваем материал, така че винаги изглежда страхотно.Потникът има голямо деколте и дълбоки разрези на раменете, които осигуряват пълн..
64,95 лв.
Ostrovit Water Bottle е удобна и практична бутилка за вода, която съчетава трайност и функционалност, което я прави идеална за тренировки, колоездене или ходене.Използването на съвременни материали осигурява оптимални свойства за съхранение на течности. Угасете жаждата си бързо и лесно благодарение ..
5,95 лв.
OstroVit Water Jug Grey 1890 ml 1890 мл..
19,95 лв.
OstroVit Women's Training Gloves са удобни, спортни дамски ръкавици, които предпазват кожата от наранявания, протърквания и мазоли.Ръкавиците са изработени от качествени материали, които да осигурят максимален комфорт и гъвкавост по време на тренировката.Ако искате да се чувствате добре и да не се п..
15,95 лв.
OstroVitSpeed / Skipping Rope /е висококачествено стоманено въже с метални дръжки, което достига до нас в различни цветови варианти.Продуктът идва с функция за регулация, благодарение на която можем да го регулираме според височината си и да подобрим комфорта на тренировка.Размери: дължина на въжето..
18,45 лв.
OstroVit / Комплект тренировъчни ластици с памучно покритие / 3 части е комбинация от няколко тренировъчни ластика с различно съпротивление, които са изключително подходящи за упражнения за крака, особено при дамите. Широкото им приложение ще бъде перфектно по време на упражнения в къщи и във фитнес..
28,95 лв.
OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик Medium / Червен..
6,95 лв.
Показани са от 1 до 24 от 32 резултата (2 страници)