Навигация
Кошница

Dense Говеждо сърце 500 mg 180 капсули

Dense Говеждо сърце 500 mg 180 капсули
Безплатна
Доставка
Dense Говеждо сърце 500 mg 180 капсули
  101,16 лв.
  Купи

  Суровината за Beef Heart е от хранени само с трева пасищни говеда, което е изключителното богатство от полезни вещества, като коензим Q10, фолиева киселина, желязо, цинк, селен и B-витамини

  Сърдечната тъкан е чудесен източник на колаген, еластин, уникални протеини, пептиди, ензими и кофактори. Използваната технология на лиофилизиране на органа (изсушаване чрез замразяване) запазва напълно качествата на полезните съставки. Капсулите са с покритие от говежди желатин. Не съдържат хормони, антибиотици и пестициди. Добавянето на продукт с говеждо сърце като ежедневен прием може да помогне за разнообразието от хранителни вещества за организма и да осигури редица ползи за здравето.

  Какво съдържа и какви са ползите от говеждото сърце за здравето на човека

  Говеждото сърце е с много ценен химичен състав, което прави продукта полезен за всяка категория хора, но най-вече за възрастни, деца и спортисти. Има изненадващо богато съдържание на витамини: A, PP, K, E, B5, B12, B1 и B2, микроелементи: желязо, цинк, манган, йод, селен, кобалт, макроелементи: сяра, фосфор, калций, магнезий, калий, натрий, а също и наситени мастни киселини. Доставя 2 пъти повече желязо и 6 пъти повече витамини от група В, отколкото месото.

  • Поради високото си съдържание на желязо, говеждото сърце повишава концентрацията на хемоглобин в кръвта. В същото време количеството кислород, което носи, се увеличава, което е от полза за цялото тяло. Затова консумацията на сърце се препоръчва при анемия.
  • Подобрява функционирането на кръвоносната система. Това се дължи на високото съдържание на цинк и магнезий. Цинкът помага за укрепване на сърдечния мускул и съдовите стени, а магнезият е необходим за вътреклетъчните механизми за регулиране на сърдечните контракции. Така се укрепва сърдечния мускул, което предотвратява развитието на много сърдечни заболявания.
  • Говеждото сърце значително подобрява метаболизма и способността на тялото за бързо възстановяване се увеличава.
  • Високото съдържание на витамини от група В помага на организма да се справи със стреса и умората и участват в регулирането на хормоналните нива.

  За безпроблемното функциониране на организма е важно редовното му снабдяване с протеини, на които е богато говеждото сърце. Протеинът е основен градивен материал в клетките, така че продуктът е важен за пълноценното хранене на деца и юноши.

  Съставки:

  В 1 капс.:

  Дн. доза:

  Говеждо сърце
  (изсушен, чрез замразяване), от хранени с трева животни

  500 mg

  3000 mg

   

  Желатинова капсула (говежди желатин).

  Хранителна добавка, 180 капсули.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, както и за нормалното образуване на червени кръвни клетки и колаген в организма.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: От 1 до 6 капсули дневно.

  Съхранение:На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Dense, Швеция