Навигация
Кошница

bareorganics Adrenal Recharge Liquid Drops 30 мл 30 Дози

      Поддържа енергията и метаболизма
      Поддържа здравословна реакция на случаен стрес
      Удобен за употреба в движение
      Сертифициран биологичен продукт от USDA
      Без ГМО и глутен и без алкохол
      С добавена мака и шизандра


Течните капки за зареждане на надбъбречните жлези BareOrganics осигуряват естествена хормонална подкрепа за енергия, метаболизъм и здравословен отговор на случаен стрес. BareOrganics Adrenal Recharge органик Течни капки са направени с мощни билкови екстракти от органични съставки, включително женско биле, елеутеро, мака, шизандра и джинджифил за целенасочена уелнес подкрепа. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата.