Навигация
Кошница

Water Wipes Soapberry почистващи бебешки кърпички с 99.9% вода и екстракт от сапунено орехче 60 бр.

WaterWipes Soapberry с екстракт от сапунено орехче са създадени специално за растящите бебета с ЕКСТРАКТ ОТ САПУНЕНО ОРЕХЧЕ* – нежен почистващ агент с натурален произход. Имат подобрена 3D структура на почистващата тъкан, за да са безупречно чисти и най-игривите мъници.

WaterWipes Soapberry с екстракт от сапунено орехче са специално създадени за деликатната бебешка кожа в момента, когато Вашето дете започне да расте, да опознава света, да се храни самò и да се цапа. Съобразени с нуждата на кожата на малките изследователи, WaterWipes Soapberry имат подобрена структура на тъканта, така че да почистят различни замърсявания, но в същото време да бъдат нежни и щадящи към бебешката и детска кожа.


Единствените бебешки мокри кърпички, съдържащи САМО: 

  • 99.9% вода
  • капка плодов екстракт
  • екстракт от сапунено орехче 

*Soapberry (Sapindus trifoliatus) или сапунено орехче е плод, подобен на череша, който съдържа сапонин – нежно естествено почистващо средство.То вирее основно в подножието на Хималаите (северна Индия и Непал). Сапуненото орехче се състои от едно сравнително голямо семе, което е заобиколено от слой от плодова каша, където се съдържат сапонини. Високо ефективни и щадящи към кожата, плодовете се използват от хиляди години като нежно и естествено почистващо средство за измиване на фини тъкани, за грижа за косата и лична хигиена. Сапуненото орехче е подходящо за всички с алергични и с чувствителна кожа, екзема и псориазис, включително новородени бебета.