Навигация
Кошница

bareorganics Calming Liquid Drops 30 мл 30 Дози

bareorganics Calming Liquid Drops 30 мл 30 Дози
bareorganics Calming Liquid Drops 30 мл 30 Дози
  28,99 лв.
  Купи
        Подпомага за успокояване
        Поддържа здравословна реакция на случаен стрес
        С добавени Кордицепс и Ашваганда
        Удобен за използване в движение
        Сертифициран USDA органичен
        Без ГМО и без глутен
        Без алкохол


  Успокояващите течни капки BareOrganics доставят органик съставки, за да успокоят ума ви и да поддържат здравословен отговор на стреса. Успокояващите течни капки BareOrganics са направени с мощни и органични съставки, включително кордицепс, ашваганда, елеутеро, маточина и свещен босилек за оптимална поддръжка на здравето. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

  BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

  Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

  Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата.