Навигация
Кошница

bareorganics Calming Liquid Drops 30 мл 30 Дози

      Подпомага за успокояване
      Поддържа здравословна реакция на случаен стрес
      С добавени Кордицепс и Ашваганда
      Удобен за използване в движение
      Сертифициран USDA органичен
      Без ГМО и без глутен
      Без алкохол


Успокояващите течни капки BareOrganics доставят органик съставки, за да успокоят ума ви и да поддържат здравословен отговор на стреса. Успокояващите течни капки BareOrganics са направени с мощни и органични съставки, включително кордицепс, ашваганда, елеутеро, маточина и свещен босилек за оптимална поддръжка на здравето. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата.