Навигация
Кошница

Holland And Barrett Calcium with Vitamins D and K 120 Таблетки 120 Дози

Holland And Barrett Calcium with Vitamins D and K 120 Таблетки 120 Дози
Очаква доставка
Holland And Barrett Calcium with Vitamins D and K 120 Таблетки 120 Дози
  27,95 лв.
  Holland And Barrett Calcium with Vitamins D and K е хранителна добавка, която спомага укрепването на нашата костна структура, а и не само.

  Калцият има важна роля в човешкия организъм и съдържа в най-високо количество в нашия организъм. Общaта му стойност е равна на приблизително 1 – 1.2 кг от телесната маса на човек. По-голямата част от калция се намира в зъбите и костите ни, а остатъка е установен в меките органи, като черен дроб, мускули, стомах и черва.

  Витамин D3 контролира обмяната на калций и фосфор в организма. Има важна роля при дисбаланс на щитовидната жлеза и хормоналната регулация. Също така спомага за здравината на костите и зъбите и подтиска развитието на автоимунни заболявания.

  Витамин К2 се произвежда от бактериите в дебелото черво и се съдържа в някои ферментирали храни, като: синьо сирене и в традиционната японска храна „Натто“, която съдържа ферментирали соеви зърна. След прием К2 се насочва към кръвоносните съдове, тъканите и костите.

  Проучвания показват, че комбинацията от К2 и D3 витамини предпазва тялото от атеросклероза. Благодарение на витамин D3 тялото разполага с достатъчни количество калций, а благодарение на К2 – калцият ще бъде насочен към скелета, вместо към меките тъкани.


  Ползите от Calcium with Vitamins D and K биват:

  • Поддържа костната структура здрава;
  • Предпазва от остеопороза и болки в ставите;
  • Укрепва здравето на зъбите и костите;
  • Регулира обмяната и усвояването на калция;
  • Намалява риска от увреждания на артериите;
  • Понижава нивата на лошия холестерол;
  • Подобрява възстановителните процеси при наранявания;
  • Намалява риска от ракови образования;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 таблетка) на Holland And Barrett Calcium with Vitamins D and K, веднъж дневно с храната.