Навигация
Кошница

OstroVit Caffeine 200 110 Таблетки 110 Дози

OstroVit Caffeine 200 110 Таблетки 110 Дози
Очаква доставка
OstroVit Caffeine 200 110 Таблетки 110 Дози
  13,45 лв.
  OstroVit Caffeine ефективна хранителна добавка със съдържание на кофеин, натурална енергизираща съставка, която увеличава енергията, намалява умората, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло.

  OstroVit Caffeine подобрява общото благосъстояние на организма. Той има силно тонизиращо действие, активизира мускулните процеси и двигателната активност. Кофеин повишава умствената концентрация и мускулната сила. Той стимулира термогенезата и насърчава липолизата, процес при който натрупаните в тялото мазнини се разграждат. Освен това, кофеин ускорява метаболизма, като по този начин съдейства за ефективно изгаряне на излишните мазнини и подпомага здравослловната загуба на тегло. Той подпомага мозъчната активност, като активизира сетивната чувствителност и подобрява настроението.

  OstroVit Caffeine е особено ефективен преди тренировка и позволява значително по-интензивни натоварвания и резултати. Той има свойството да прониква дълбоко в мускулните клетки, като повишава енергията и елиминира умората. Същевременно, кофеин стимулира централната нервна система, сърдечната дейност и стомаха. Кофеин се абсорбира напълно от организма в рамките на 30-45 минути след прием и се задържа в организма до 6 часа. Той е мощен диуретик и стимулира отделянето на вода от организма.

  Увеличава силата и енергията
  Намалява излишните телесни мазнини
  Силен термогенен ефект
  Ускорява метаболизм
  Повишава концентрацията
  Мощен диуретик

  Начин на приемане:
  Приемайте OstroVit Caffeine по една доза до 3 пъти дневно на интервали не по-малки от 4 часа.