Навигация
Кошница

BIOZIN KIDS / БИОЗИН КИДС сироп с лактоферин за имунитет 100 мл

Biozin Kids се отличава със силно антибактериално и противомикробно действие, благодарение на формулата си, която е обогатена с лактоферин. Тя увеличава защитните сили на детския организъм и има приятен вкус на портокал. Освен това подпомага нормалната функция на имунната система.

Biozin Kids от BioShield допринася за растежа и развитието на децата. Хранителната добавка увеличава устойчивостта на организма към различните вирусни заболявания. Включеният в състава ѝ лактоферин защитава лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо-половата система. Той пренася желязото до всички клетки, които се нуждаят от него, и проявява антиоксидантно и антибактериално действие.

Състав в 1 доза от 5 мл::

  • Лактоферин - 30 мг - основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо – половата система.
  • Витамин Д3 - 10 µg (400 МЕ) - главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан.
  • Цинк (цинков глюконат) - 1,5 мг - Oсигурява синтеза на имуноглобулини и образуването на аминокиселини. Кофактор на витамин D3. Той е необходим за нормалния растеж при децата.
  • Инозитол - 20 мг - важен за развитието на белите дробове на децата, като предотвратява развитието на респираторни усложнения.

Не съдържа глутен, подсладители и алкохол!

Предназначение

Прием: Формулата е подходяща за деца от всички възрасти! Приемат се по 5 мл. (една доза) дневно, преди хранене.

За деца от 0 до 1 година - по 5 ml дневно преди хранене.

За деца над 1 година - по 5 ml 2 пъти дневно.


Няма ограничения за продължителността на приема!

Подпомага и поддържа физиологичната функция на имунната система.

1. РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!
2. Поставете дозиращата спринцовка в адаптора на шишето.
3. Обърнете шишето надолу и изтеглете с дозиращата спринцовка 5 мл.


Кой не трябва да приема БИОЗИН КИДС
При свръхчувствителност към някоя от съставките, преустановете приемането на препарата и се консултирайте с Вашия лекар! Да не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Съхранение на БИОЗИН КИДС
Сиропът се съхранява при стайна температура на недостъпни за деца места.
Да не се излага на пряка слънчева светлина.
Да не се използва след изтичане на годността му (виж срока на годност от маркировката върху бутилката) или ако целостта на опаковката е нарушена.

Опаковка: 100 мл.

Продуктът е произведен в Барселона / Испания под контрола на Laboratorios Virens Sl.