Навигация
Кошница

BIOVEA Women's Multi (Food Based) 120 Таблетки

BIOVEA Women's Multi (Food Based) 120 Таблетки
Очаква доставка
BIOVEA Women's Multi (Food Based) 120 Таблетки
  51,50 лв.
  WOMEN'S MULTI (FOOD BASED) 120 Tablets - специално за жени

  Комплексна и високоефективна формула, специално предназначена за жени. Осигурява най-важните витамини, минерали, микроелементи и хранителни вещества за поддържане на оптимално здраве. Внимателно подбрани и взаимно допълващи се съставки за максимизиране на ефекта от тях. Спомагат за нормалния хормонален баланс, нивата на холестерола и функцията на сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателна система. За здрави коса, кожа, нокти и зъби..

  Съставки в дневна доза:Vitamin A (natural beta carotene) 10,000IU; Vitamin C (magnesium ascorbate) 200mg; Vitamin D (acholecalciferol) 400IU; Vitamin E (d-alpha tocopherol) 30IU; Vitamin K (phytonadione) 30mcg; Thiamin (Vitamin B1)25mg; Riboflavin (Vitamin B2) 25mg; Niacin (Vitamin B3) 25mg; Choline (Vitamin B4) 10mg; Pantothenic Acid (Vitamin B5) 300mg; Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 25mg; Biotin (Vitamin B7) 50mcg; Inositol (Vitamin B8) 10mg; Folic acid (Vitamin B9) 400mcg; Vitamin B12 (cyanocobalamin) 400mcg; Calcium (calcium complexes) 500mg; Iron 18mg; Iodine (from kelp) 100mcg; Magnesium (magnesium citrate) 250mg; Zinc (zinc citrate) 15mg; Selenium 100mcg; Copper 2mg; Manganese 2mg; Chromium50mcg; Molybdenum 10mcg; Potassium 50mcg; Vanadium 2mcg; Boron 50mcg; Bioflavonoids (from lemon) 25mg; Rutin 10mg; Hesperidin 10mg; PABA 5mg; Enzyme Complex (protease, amylase, lipase, cellulase) 28mg; Proprietary Superfood Blend: (papaya juice powder (папая екстракт), spirulina (спирулина), barley grass (ечемик), dong quai (китайска ангелика), vitex (витекс), horsetail (хвощ), fo-tiroot (Фо-Ти корен), schizandra (шизандра), nettles (коприва), carrot powder (екстракт морков), spinach powder (екстракт спанак)) 555mg.
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 2 таблетки дневно с храната или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 120 таблетки в контейнер

  Какво представлява WOMEN'S MULTI на BIOVEA?

  Възрастовата група и пола са от огромно значение, когато решаваме какви допълващи продукти ще приемаме. Отдавна се знае, че жените се нуждаят от хранителни вещества, различни от тези за мъжете. Има специфични събития в живота на жената, които налагат приемането на определени хранителни вещества с храната, които ще й помогнат да се грижи за здравето си. Витамин Е помага на женския организъм да произвежда хормоните, необходими за нормалния цикъл и съдейства за правилната комуникация между клетките. Витамин В допринася за поддържането на енергийните нива и за оползотворяването на хранителните вещества, постъпващи в организма чрез храната. Желязото и калцият са много важни за здравите кости и за снабдяването на организма с кислород. Тези два витамина сами по себе си са абсолютно необходимост в хранителния режим на всяка жена. MULTI-VITAMIN WOMEN на BIOVEA съдържа хранителните вещества, които помагат на жената да се справя със стреса в ежедневието и да бъде здрава.

  Какво е предимството на витамините с хранителни вещества?

  Органичните витамини са създадени чрез комбинирането на съставките с хранителни вещества, като се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други.Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините базирани на хранителни вещества са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни.Те са най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

  Защо да приемате WOMEN'S MULTI на Biovea?

  Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

  Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитават от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година.Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.