Навигация
Кошница

BIOVEA White Kidney Bean Extract 1000 mg 100 капсули

BIOVEA White Kidney Bean Extract 1000 mg 100 капсули
Очаква доставка
BIOVEA White Kidney Bean Extract 1000 mg 100 капсули
  44,90 лв.
  Biovea White Kidney Bean Extract 1000 mg

  ➡ забавя храносмилането на усвоими въглехидрати/скорбяла, преди тялото да ги превърне в глюкоза и после в мазнини
  ➡ помага на организма да спре усвояването на нежеланите калории
  ➡ спомага за намаляване на влиянието на калориите от нишестени храни
  ➡ допринася за намаляване на теглото в комбинация с подходяща диета и физически упражнения
  ➡ Подсилен Екстракт от бял боб капсули на Biovea на супер цена

  Защо е полезен Екстракта от бял боб капсули на Biovea?

  Екстракта от бял боб на супер цена „неотрализира“ храносмилателният ензим алфа амилаза, преди да може да се преобразува скорбялата в глюкоза и след това в мазнини. По този начин тялото получава по-малко енергия. Няма енергийни излишъци (излишна глюкоза), които да бъдат превръщани в мастна тъкан.
  Екстракт от бял боб (White Kidney Bean Extract) е имуностимулант, които няма да засегне централната нервна система, и най-важното е че не води до пристрастяване. Biovea предлага на своите клиенти екстракт от бял боб капсули на супер цена в удобни, лесни за поглъщане капсули, които ще ви дадат необходимата доза за оптимални резултати.

  Какво представлява белият боб?

  Екстрактът от бял боб (Phaselous vulgaris) на изгодна цена взимодейства с храносмилателния ензим алфа-амилаза, който както споменахме вече разгражда въглехидратите до глюкоза. Екстрактът от боб спомага да се неутрализират поетите въглехидрати, а това е важно за диабетиците, и за всички, които се опитват да контролират своето тегло чрез нисковъглехидратна диета. За екстракта от бял боб казват, че свързва и инхибира ензима алфа-амилаза и по този начин се предотвратява разграждането на въглехидратите до глюкоза. Това т.нар. разпадане започва в устната кухина и продължава в храносмилателния тракт под въздействието на панкреатичния секрет. Въглехидратите трябва да се разградят до захари, в противен случай преминават през червата като неразградими фибри. Това теоретично означава по-ниска кръвна глюкоза и последваща инсулинова стабилност, както и липса на повишаване на теглото.

  Цената на Белият боб екстракт капсули е много изгодна и тази хранителна добавка е полезна за отслабване. Той съдържа блокер на нишесте или въглехидрати. Екстрактът от бял боб спира действието на храносмилателните ензими alphaamylase . Като смилателен ензим, alphaamylase е нужен за метаболизма на нишестените въглехидрати /скорбялата/. Отговорен е за разделянето на скорбялата във форма, която може да бъде абсорбирана в стомашно-чревния тракт. Като се блокира ефекта на ензима alpha-amylase, екстрактът от бял боб ще накара някои молекули на скорбялата да минат през Вашия тракт несмлени. Така се абсорбират по-малко калории и помага по-бързо да отслабнете.

  Екстрактът от бял боб на страхотна цена е най-добрият разработен продукт за блокиране на скорбялата, но не е панацея за контрол на теглото. Затова се препоръчва по-малък на прием на нишесте, докато се ползва екстракт от бял боб.

  Препоръчителен прием: Вземайте по 2 капсули непосредствено преди всеки един от вашите два най-големи хранения на ден. Не превишавайте 4 капсули на ден.


  Забележка: Не се препоръчва при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар при диабет или при прием на медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако уплътнението на безопасността на бутилката е счупена. - Източник: