Навигация
Кошница

BIOVEA Serrapeptase 40000 IU 90 капсули 45 Дози

BIOVEA Serrapeptase 40000 IU 90 капсули 45 Дози
BIOVEA Serrapeptase 40000 IU 90 капсули 45 Дози
  52,49 лв.
  Купи
  SERRAPEPTASE 40,000 IU 90 Capsules

  Мощен противовъзпалителен ефект. Спомага при възпаления, синузити и артрити. Облекчава хронична и остра болка в ставите и мускулите, намалява подуването. Разгражда плаката и тромбите, подобрява кръвообращението. Повишава активността на антибиотиците и противодейства на бактериите.Ефективна срещу разширени вени.

  Съставки:Serrapeptase (minimum of 40,000 IU) 500mg
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приема 1 до 2 капсули 2 пъти дневно на празен стомах с повече вода или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 90 капсули в контейнер

  Какво е серапептаза?

  Серапептидаза или серапептаза е протеолитичен ензим, произвеждан от бактерията сератия, която живее в червата на копринената буба. Когато е готова да излезе от пашкула си, тя произвежда ензима, който разлага тази много твърда обвивка. Серапептазата е имуноактивен ензим се свърза изцяло с алфа-2 макроглобулина в биологичните флуиди. Хистологични изследвания разкриват силните противовъзпалителни ефекти на този естествено произвеждан ензим.

  Серапептазата се използва успешно от 30 години в Европа и Азия за намаляване на болката, възпалението и прекомерното отделяне на секрети. Повече от 40 клинични изследвания потвърждават полезните й въздействия. Серапептазата разгражда мъртвите тъкани, тромби, кисти и артериалната плака и потушава възпаления във всички форми. Серапептазата разлага тромбите и подпомага свиването на разширените вени.

  Защо да вземаме серапептаза?

  • Мощни противовъзпалителни свойства: Серапептазата е ефективна при целия диапазон от възпалителни болести, особено при лечение на отоци, предизвикани от травма. Серапептазата притежава противовъзпалителни свойства, подобни на тези на салицилатите, ибупрофен и нестероидните противовъзпалителни средства. Успешно се използва при артрит, артроза и други състояния, свързани със ставите. Повлиява възпалителни заболявания на ушите, носа и гърлото. Повишава активността на антибиотиците и противодейства на бактериите.
  • Намалява болката: Освен че намалява възпалението, една от най-забележителните ползи на серапептазата е, че намалява болката поради способността и да блокира освобождаването на болкопредизвикващите амини от възпалените тъкани. Облекчава хронична и остра болка и намалява подуването. Намалява болките в ставите и мускулите вследствие на спорт, претоварване и други фактори.
  • Синузит: Чрез противовъзпалителните си свойства серапептазата оказва благоприятно въздействие върху страдащите от хроничен синузит. При това състояние секретите в носната кухина се отделят прекомерно и се сгъстяват. Това сгъстяване пречи на секрета да се освобождава. Серапептазата намалява вискозитета на секретите, подобрявайки изхвърлянето на бронхопулмонални секрети.
  • Здраве на сърдечносъдовата система: Серапептазата разгражда мъртвите тъкани – по този начин тя освобождава копринената буба от пашкула. Серапептазата може да разгради тромбите, фиброзните слоеве, които изграждат атероматозната плака и кистите. Използва се за лечение при запушване на артериите и блокирани каротидни артерии, когато традиционната помощ е прекален рискова. Подпомага свиването на разширените вени.