Навигация
Кошница

BIOVEA Rhodiola 300 mg 30 капсули 30 Дози

BIOVEA Rhodiola 300 mg 30 капсули 30 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Rhodiola 300 mg 30 капсули 30 Дози
  23,99 лв.
  Хранителна добавка Rhodiola

  Какво представлява Златният Корен.

  Розова родиола (Rhodiola rosea) или «златен корен» се прилага от древни времена в народната медицина като средство, премахващо умора, повишаващо работоспособността, при малокръвие, импотенция, фригидност и др.

  По механизма си на действие се отнася към енергетиците – разширява собствени биохимически и функционални резерви на организма. Както и женшена, притежава адаптогенно, антитоксическо, антихипоксическо действие, повишава устойчивостта към инфекциозни болести.

  Благодарение на ниската токсичност и отсътствието на странични действия, златния корен широко се използва в хранителната и козметическата продукция. Използва се най-вече за запазване на физическата и психическата работоспособност при синдром на хронична умора и повишени физически и емоционално–психически натоварвания.

  Оказва имуномодулиращо, кровоспиращо действие, повишава функциите на половите жлези.

  Златният корен увеличава устойчивостта на организма и способността му да се приспособява и преодолява вредни влияния като шум, замърсеност, студ, горещини, стрес, недостиг на кислород. Укрепва имунната система по естествен път без да деформира имунозащитните функции на организма. Има ефект след преумора, боледуване, физическа отпадналост, след прекарани операции.

  Златният корен стимулира обменните процеси, централната нервна система, дейността на сърцето, надбъбречната, щитовидната и половите жлези. Влияе добре при естенични състояния, депресии, неврози, хипотония, действа като ранозаздравяващо средство, при парадонтоза, маточни течения.

  Състав:

  Екстракт от златен корен 300мг

  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Действия и индикатори:

  За повишена работоспособност и полова мощ

  Условия на съхранение:

  Да се съхранява на хладно и сухо място при температури от 0 C до 25 C . Защитено от светлина и недостъпно за деца място.

  Употреба:

  Да се приемат 1 или 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.

  Опаковка:

  30 капсули в контейнер