Навигация
Кошница

BIOVEA Resveratrol 250 mg 60 Таблетки

BIOVEA Resveratrol 250 mg 60 Таблетки
BIOVEA Resveratrol 250 mg 60 Таблетки
  53,99 лв.
  Купи
  Resveratrol 250mg 60 Tablets

  Оптималният фитонутриент за поддържане и опазване на оптимално здраве. Потиска образуването, възпроизвеждането и прогресията на ракови клетки. Протектор срещу рак на простатата и дебелото черво. Мощен антиоксидант, стимулира имунната система. Забавя процесите на стареене и дегенерация. Унищожава и неутрализира вредните свободни радикали и токсини. Действа като полезнен фитоестроген. Предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Подпомага нервната система, мозъка и регулира холестерола.
  Съставки: Resveratrol Extract (red grape, polygonum cuspidatum) 250mg
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приема 1 таблетка 2 пъти дневно или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 60 таблетки в контейнер

  Какво е ресвератрол?
  Ресвератрол, съдържащ се в гроздето и виното е естествен антиоксидант. Притежава редица благоприятни здравословни свойства - противоракови, противовирусни, противовъзпалителни, неврозащитни, забавя стареенето и удължава живота. Ресвератрол се съдържа в ципата на червеното грозде и обяснява „френския парадокс” - случаите на коронарна болест на сърцето са относително малко в Южна Франция, въпреки високия прием на наситени мазнини.

  Преди време червеното грозде съдържаше от 8 до 10mg ресвератрол на литър. За съжаление в днешното червено вино няма почти никакъв ресвератрол заради широко разпространената употреба на пестициди. Формулата на BIOVEA е успяла да открие източник на първокачествен клас ресвератрол, извлечен директно от червено грозде, което е запазило естествения баланс на всички свои активни съединения: полифеноли, флавоноиди, антоцианидини и олигомерни проантоцианидини. За още по-добър ефект допълнително е обогатен с ресвератрол, извлечен от азиатското растение Polygonum cuspidatum. При него съдържанието на ресвератрол е близо 400 пъти по-голямо от това в червеното вино. Ресвератрол без съмнение е най-ефективното и най-добре проученото хранително фитовещество, което можете да приемате, за да поддържате и своето здраве оптимално.

  Защо да приемаме ресвератрол?

  • Сърдечно здраве: Според Световната здравна организация самостоятелно прилаган ресвератролът намалява риска от сърдечносъдови заболявания до 40%! Ресвератрол е по-ефективен от витамин Е, защитава организма от свободните радикали и пречи на окисляването на липопротеините с ниска плътност (LDL – лош холестерол) и спомагат добрия холестерол. (HDL). Спира натрупването на тромбоцити, като блокира действието на тромбина и няколко други фактори за натрупване. Съдейства за производството на азотен окис, който отпуска и разширява артериите. Намалява триглицеридите и стойностите на холестерола, а също и хипертензивния агент ендотелин-1 (допринася за запушване на артериите и сърдечен удар).
  • Антиоксидант: Ресвератрол е мощен антиоксидант, който унищожава свободните радикали и токсините. Блокира вредните агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси.
  • Предпазва от рак: Ресвератрол е единственият натурален продукт, за който има неоспорими доказателства, че блокира развитието на раковите клетки на различни стадии. Престижното периодично списание „Наука” разкрива, че ресвератрол блокира пролиферацията на раковите клетки по време на трите важни стадия на развитие. Изследване, в което на мишки се дава ресвератрол в продължение на 18 седмици сочи намаление на техните кожни тумори с 98%! Ресвератрол унищожава раковите клетки, без значение дали са зависими от естрогена или са генетично обусловени. Ресвератрол пречи на някои видове рак да се разсейват в костите и подобрява резултатите от химиотерапията. Ресвератрол може също да блокира ефектите от храна, богата на канцерогенни елементи. За разлика от много лекарства, ресвератрол защитава, отколкото разрушава здравите клетки. Неговото противораково действие е разнообразно, силно и сложно.
  • Мозъчно здраве: Ресвератрол приеман самостоятелно и в комбинация с други антиоксиданти предпазва мозъка от окислителния стрес. Известно е, че окислителният стрес играе основна роля в повечето невродегенеративни болести.