Навигация
Кошница

BIOVEA Phenibut 250 mg 90 капсули 90 Дози

BIOVEA Phenibut 250 mg 90 капсули 90 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Phenibut 250 mg 90 капсули 90 Дози
  44,00 лв.
  PHENIBUT 250mg 90 капсули

  Подобрява нивата на стреса, може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха. Подобрява качеството на съня и намалява умората. Намалява ефекта и признаците на стареене. Повишава концентрацията и умствената дейност.

  Състав: Фенибът (бета-фенил-гама-аминобутирова киселина) 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 1-2 капсули 2-4 пъти дневно или според предписанието на лекар. Започнете с по-ниска доза, до достигане на тлеранс.

  Опаковка: 100 капсули в контейнер

  Фенибът: Може да помогне за намаляване на безпокойството, напрежението и страха

  Фенибът може да се използва за:

  • Намаляване на социалното безпокойство и подобряване на социалното поведение
  • Подобряване на нивата на стреса
  • Безсъние и неспокоен сън
  • Настроение и релаксация
  • Усещане за добро здраве
  • Ясен ум и повишена концентрация
  • Умствена дейност
  • Намаляване на умората

  Какво представлява фенибът?

  Фенибът (бета-фенил-гама-аминомаслена киселина) е извлечена от невротрансмитера GABA (гама-аминомаслена киселина). Нейната структура е подобна на GABA. Фениловия й пръстен позволява на фенибът да премине през кръвно-мозъчната бариера по-ефективно от GABA. Фенибът се използва за медицински цели в Русия, където е открит за първи път през 60-те години на XX в..

  Смята се, че феинибът намалява не само тревожността и напрежението, но също така и състоянията на страх. Тя може да помогне на хора, които заекват, имат проблеми със съня или страдат от безпокойство. Изследванията сочат, че феинибът помага за увеличаване на силата. Използва се като сънотворно средство. В допълнение, подпомага мозъчната функция.

  Фенибът се счита за ноотропно средство заради способността си да влияе на редица неврологични функции. Той е агонист на гама-рецепторите и също предизвиква отделяне на GABA.

  Как действа Фенибът?

  Помага за отпускането на организма и настъпването на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресията, епилепсията, стареенето и болестта на Паркинсон. Съществуват много проучвания за ГАБА и нейната ефективност, които показват, че тя води до значително увеличение на нивата на растежния хормон в кръвната плазма. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.