Навигация
Кошница

BIOVEA Men's Multi (Food Based) 120 Таблетки

BIOVEA Men's Multi (Food Based) 120 Таблетки
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
BIOVEA Men's Multi (Food Based) 120 Таблетки
  59,40 лв.
  Високо ефикасна и оптимално подбрана формула за комплексна поддръжка на мъжкото здраве. Осигурява най-важните витамини, минерали, ензими, микроелементи и специално подбрани хранителни веществаза организма.

  Съставки:Vitamin A (beta carotene) 10,000 IU; Vitamin C (ascorbic acid) 100mg; Vitamin D (cholecalciferol) 50 IU; Vitamin E (d-alpha tocopherol) 100IU; Vitamin K (phytonadione) 100mcg; Thiamin (Vitamin B1) 25mg; Riboflavin (Vitamin B2) 25mg; Niacin (Vitamin B3) 30mg; Choline (Vitamin B4) 10mg; Pantothenic Acid (Vitamin B5) 25mg; Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 25mg; Biotin (Vitamin B7) 150mcg; Inositol (Vitamin B8) 10mg; Folic acid (Vitamin B9) 400mcg; Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 50mcg; Calcium 50mg; PABA 25mg; Iodine (from kelp) 25mcg; Magnesium (magnesium citrate)25mg; Zinc 15mg; Selenium 200mcg; Copper 2mg; Manganese 2mg; Chromium (chromuim picolinate) 200mcg; Molybdenum 10mcg; Potassium10mg; Bioflavonoids (from lemon) 25mg; Rutin 10mg; Hesperidin 10mg; Enzyme Complex (protease, amylase, lipase, cellulase) 67mg; Proprietary Superfood Blend: (papaya juice powder (папая екстракт), spirulina (спирулина), barley grass powder (ечемик екстракт), saw palmetto (соу палмето), tomato powder (домат екстракт) , schizandra berries (шизандра)) 235mg
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приема 1 таблетка дневно с храната или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 120 таблетки в контейнер

  Какво представлява Food Based Men’s Multi-Vitamin на BIOVEA?
  Мъжете имат различни хранителни нужди от жените, които се свързват най-вече с тяхната биохимия, нивата им на активност, мускулната маса и хормоните. Food Based Men’s Multi на BIOVEA (органичен мултивитамин) съдържа съставки, специално предназначени за поддържане на мъжкото здраве.Включва витамини, които са водоразтворими, като витамин С, биотин и седемте витамини от В групата, тиамин (B-1), рибофлавин (B-2), ниацин (B-3), пантотенова киселина (B-5), пиридоксин (B-6) и цианокобаламин (B-12). Организъм не може да ги запасява в необходимите количества и затова е необходимо да се допълват през целия ден. Формулата съдържа още и мастноразтворимите витамини А и Е, които се складират на редица места в целия организъм, включително и в мастната тъкан. Освен това вашето тяло се нуждае и от минерали като цинк и мед, които регулират клетъчната функция и служат като градивни елементи на клетките и органите.

  Как действа Food Based Men’s Multi-Vitamin на BIOVEA?

  Food Based Men’s Multi съдържа специални съставки, които подпомагат доставянето на витамините и минералите до клетката и тяхното усвояване. Тази формула с висока потенция съдържа оптималното количество жизненоважни витамини и минерали за поддържане и укрепване здравето на мъжа, както и билки и други ключови съставки, за да отговори на специфичните му нужди. Тези биологично активни витамини са извлечени от растения, ензими и пълноценни храни, благодарение на което се усвояват и оползотворяват максимално от организма.

  Какво е предимството на витамините с хранителни вещества?

  Органичните витамини са създадени чрез комбинирането на съставките с хранителни вещества, като се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други.Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините базирани на хранителни вещества са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни.Те са най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

  Защо да приемате Complete Multi-Vitamin на Biovea?

  Всеизвестен факт е, че витамините и минералите в точните количества участват в редица биологични процеси като растежа, храносмилането, умствената активност и противодействието на инфекции. Определени хранителни вещества позволяват на вашето тяло да използват въглехидратите, мазнините и протеините, тъй като влизат в ролята на катализатори, които стартират или ускоряват химичните реакции в целия организъм. Така че, ако изчерпите определени хранителни вещества, които са необходими за всеобщо стимулиране – от нивата на енергия до функцията на мозъка, това, което трябва да направите е да си ги набавите и ще почувствате разликата!

  Продуктите, съдържащи витамини и минерали са по-важни от всякога в съвременния забързан свят. В натовареното си ежедневие сме изложени на многобройни токсини, които са станали част от модерния живот. Пълноценното хранене ни защитават от околната среда и старостта, но само ако всички спомагателни фактори са налице. Можем ли да получим всички хранители вещества, от които се нуждаем, от храната? Е, неопровержим факт е, че храната не е такава, каквато е била преди 100 години, дори преди 50 години. Растенията, от които се произвеждат много от храните се отглеждат в други страни, където се складират с месеци и губят хранителната си стойност заради окисляването. Освен това е нещо обичайно да се отглеждат храни на изтощени почви година след година.Големи медицински институти като Клиника „Майо” и основните медицински журнали потвърждават, че приемът на качествени продукти, съдържащи мултивитамини и минерали, помага за контролирането на здравословни проблеми, които не се повлияват от други видове лечения.