Навигация
Кошница

BIOVEA L-Phenylalanine 50 Таблетки

BIOVEA L-Phenylalanine 50 Таблетки
Очаква доставка
BIOVEA L-Phenylalanine 50 Таблетки
  22,30 лв.
  Подкрепя химикалите в мозъка. Помага за производството на невротрансмитери, които подобряват настроението. Помага за намаляване на ставни и ревматични болки. Може да помогне в усилията за отслабване. Подпомага функционирането на мозъка.

  Състав: L-Phenylalanine 500 мг Калций 44.5мг

  Употреба: Да се приемат 1 – 2 таблетки дневно, или според лекарско предписание.

  Опаковка: 50 таблети

  L-фенилаланин е незаменима аминокиселина (единица за изграждане на протеини в организма). Тя е от решаващо значение за здравето на човека, но не може да се произвежда от тялото. Поради тази причина, L-фенилаланин трябва да се набавя с храната.

  Тялото преобразува L-фенилаланин в тирозин, от съществено значение за изграждането на белтъци, мозъчни химикали, включително допамин и норепинефрин, и хормони на щитовидната жлеза, свързани с регулирането на всичко: от настроението, паметта, апетита и болката, както и до производството на други аминокиселини.

  Какво прави L-фенилаланин за организма?

  L-фенилаланин работи, за да помогне за поддържане на нивата на важни невротрансмитери, да помогне в комуникацията между невроните в мозъка. По този начин може да помогне за подобряване на настроението, намаляване на усещането за болка и да съдейства за редица други процеси на тялото, включително поддържането на добрият сън.

  Освен това L-фенилаланин участва в производството на хормони в организма, може да подпомогне за отслабване. Това уникално съединение освобождава хормона холецистокинин, който сигнализира на мозъка, че сте сити след хранене, увеличава чувството за ситост и подкрепя контрола на теглото.