Навигация
Кошница

BIOVEA L-Carnosine 500 mg 60 капсули 60 Дози

BIOVEA L-Carnosine 500 mg 60 капсули 60 Дози
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
BIOVEA L-Carnosine 500 mg 60 капсули 60 Дози
  82,99 лв.
  L-CARNOSINE 500mg 60 капсули

  Подсилва имунната система, мощен антоксидант, забавя стареенето. Защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром. Предпазва от образуането на гастрит и язви. Намалява и предпазва увреждането на клетките при пациенти с Алцхаймер. Увеличава мускулната сила и издръжливост.

  Състав: L-карнозин 500 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 1-3 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар. За по-добър ефект разпределете в отделните хранения.

  Опаковка: 60 капсули в контейнер

  L-карнозин: Подобрява цялостното здравословно състояние и удължава живота

  Доказано е, че L-карнозинът:

  • Подсилва имунитета и намалява възпалението
  • Подпомага заздравяването на рани, защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром
  • Притежава свойства, които го правят полезен при лечение на изгаряния и рани след хирургични операции и по време на хранителна подготовка за хирургична интервенция
  • Предпазва от образуването на гастрит и помага за заздравяването на вече образували се язви
  • Намалява или предотвратява увреждането на клетките, причинено от бета-амилоид - субстанция, намираща се в мозъка на пациентите с Алцахаймер.
  • Предпазва от образуването на катаракта
  • Намалява ефектите от глюкозата и окисляването на протеините
  • Спира (или обръща в обратна посока) гликолизирането и забавя вредните и състаряващите въздействия от консумацията на въглехидрати
  • Увеличава мускулната сила и издръжливост

  Какво представлява L-карнозинът?

  L-карнозин е малък пептит, който се съдържа в аминокиселините бета-аланин и хистидин. Той се намира в относително висока концентрация в няколко телесни тъкани, но преди всичко в скелетните мускули, сърдечните мускули и мозъка. Забележителното е, че тези две аминокиселини действат доста по-ефикасно при комбинирането си с L-карнозин. Тогава те имат уникалната способност да подмладява клетките и да удължава техния жизнен цикъл. L-карнозинът е единственото съединение на пазара, което притежава това много рядко и уникално качество.

  Как действа L-карнозинът?

  Хранителните добавки с L-карнозин са много популярни сред културистите и спортистите главно заради облекчаването на мускулната умора. Заради качествата си днес L-карнозинът се приема за една от най-важните хранителни добавки за постигане на дълголетие. Той притежава силни антиоксидантни свойства, защитава от радиационни увреждания, подобрява функцията на сърцето и подпомага възстановяването от травми.

  При редовен прием на L-карнозин вие ще се чувствате по-добре и по-млад във всяко отношение. Ефектите от приема на L-карнозин са многобройни и забележителни - той възстановява клетките, защитава ги и усилва въздействието на много други съединения в организма.

  В човешкия организъм съединението се произвежда, с помощта на един ензим, в строго определени органи (главен мозък, лещата на окото, съдечния мускул, скелетната мускулатура, бъбреците, кожата и лигавицата на стомаха) и играе решаваща роля за съхраняването на оптималната структура и функция на тези органи.

  Карнозинът е най-ефикасният подмладяващ агент сред всички известни до момента. Притежава следните по-важни свойства: ефективно поглъща свободните радикали, той е мощен антиоксидант, който предотвратява възрастовата дегенерация на липидите, белтъчните и въглехидратни молекули и нуклеиновите киселини в клетките, поради което предпазва от стареене съединителната и всички останали тъкани в човешкото тяло . Следва да се отбележи, че карнозинът е многократно по-мощен антиоксидант от витамин Е и селена - предотвратява стареенето на колагена и забавя многократно повяхването на кожата и образуването на бръчки. Подмладявайки клетките на съединителната тъкан благоприятства оздравителния процес при различни рани и язви, подбрява микроциркулацията на кръвта в мозъчната тъкан и предпазва от сенилни мозъчни разстройства, като се прилага успешно за подпомагане на баланса при различни типове деменция, болест на Алцхаймер, Паркинсонова болест, шизофрения, аутизъм, епилепсия и пр. Подобрява съкратителната способност на миокарда и неговата издръжливост към неблагоприятни въздействия, подпомага регулирането на кръвната захар, защитава от радиация и притежава противораков ефект. Подобрява сексуалните възможности, участва в обезвреждането на токсични метали и други вредни съединения, като сътрудник в процеса на тяхното хелатиране и др.