Навигация
Кошница

BIOVEA Horny Goat Weed Plus 120 капсули 60 Дози

BIOVEA Horny Goat Weed Plus 120 капсули 60 Дози
BIOVEA Horny Goat Weed Plus 120 капсули 60 Дози
  48,99 лв.
  Купи
  HORNY GOAT WEED PLUS 120 Capsules


  Мощен естествен афродизиак, повишава нивата на тестостерон и потентността. Увеличава силата, сексуалното желание и либидото при двата пола. Подобрява еректилната функция. Засилва физическа енергия и издръжливост, увеличава работния капацитет. Облекчава дискомфорта при менопауза.

  Съставки: Horny Goat Weed 1000mg; Maca 250mg; Tongkat Ali 100mg; Saw Palmetto 100mg; Mucuna Pruriens 30mg; Polypodium Vulgare 20mg; Muira Pauma 20mg; Panax Ginseng 20mg; L-Arginine HCl 20mg.
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 2 капсули преди физическо натоварване или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 120 капсули в контейнер

  Какво е Horny Goat Weed?
  Китайците приемат Horny Goat Weed - още познат като Ying Yang Huo - за най-силния стимулант на мъжкото и женското либидо. Растението е използвано от хилядолетия в традиционната китайска медицина Също така подобрява еректилната функция, намалява умората и облекчава неразположенията от менопаузата. Активната съставка в Horny Goat Weed са флавоноли наречение икарийни. Именно тези растителни флавоноли подобряват половата функция при мъжете и действат като силен афродизиак, като се използват успешно и за лечение на импотентност и проблеми с ерекцията. Икарийните са единствения доказан натурален източник, който стимулира естествено инхибитора PDE-5, който е отговорен за кръвния поток към органите и мускулите.

  Всяка капсула съдържа уникален и мощен комплекс от билки, стимулиращ сексуалната дейност и при двата пола, изострящ сетивните нерви и увеличаващ сексуалното желание. Комбинацията с Мака прави Horny Goat Weed Plus ултиматният продукт за стимулиране собственото производство на тестостерон и увеличаване на силата и потентността.

  Други съставки в Horny Goat Weed Plus
  • Маса (Мака): е кореноподобен зеленчук с формата на репичка, който вирее високо в суровия климат на Андите в Южна Америка на височина до 4500 м. Повече от две хилядолетия местните перуанци са използвали маката като храна и лек за повишаване на издръжливостта, сексуалното желание и фертилността.
  • Saw Palmetto (Соу палмето): Съществуват доста изследвания и доказателства в подкрепа на ползите от соу палемто върху простата и уринарния тракт. Приблизително 50% от мъжете над 50-годишна възраст страдат от доброкачествена простатна хиперплазия (BPH) – увеличение на простатата. Един мъж на всеки седем над тази възраст ще бъде диагностициран с рак на простатата. Соу палмето показва ефективни резултати. Клиничен опит проведен във Франция сочи, че броят на случаите, в които мъжете уринират през нощта намалява с 45%, а количеството на отделената урина се увеличава с 50%. При друго изследване в продължение на 12 седмици, на 1300 мъже страдащи от увеличена простата се дава екстракт от соу палмето. Участниците отбелязват, че по-рядко уринират през нощта и отделят по-голям обем урина.
  • Panax Ginseng (Жен-шен): Жен-шенът се смята за адаптоген (терапевтично и възстановително средство) с противостресово и укрепващо действие.
  • Macuna Prurien (L-Dopa): Това е аминокиселина, която се преобразува в допамин. Допаминът е основен компонент на нашето тяло, необходим е за правилното функциониране на мозъка и е важен невротрансмитер. Изследвания сочат, че организмът преобразува аминокиселината тирозин в L-dopa, а L-dopa след това се превръща в допамин.
  • L-arginine (Л-аргинин): Аргининът е необходим за протичането на много физиологични процеси – секрецията на хормони, увеличаването на производството на хормона на растежа, изхвърлянето на токсичните отпадни продукти от тялото, имунните реакции.
  • Muira Puama (дървото на потентността): Muira puama е малко бразилско дърво, което расте по поречието на р. Амазонка. Прилага се отдавна в бразилската народна медицина като афродизиак. Използва се най-вече като билков лек срещу еректилна дисфункция при мъжете и сексуална дисфункция при жените.
  • Tongkat Ali: Tongkat ali увеличава нивата на хормона тестостерон. Тестостеронът отговаря за растежа и развитието на мъжките репродуктивни органи. Нормалните нива на тестостерона допринасят за енергичността, настроението, фертилността и сексуалното желание.
  • Polypodium Vulgare (сладка папрат): Polypodium Vulgare може да увеличи мускулната маса, силата и издръжливостта. Смята се, че подкрепя растежа на мускулите и въздейства на организма по начин, подобен на ефекта от ендрогена.