Навигация
Кошница

BIOVEA Grass Juice (organic) 750 mg 60 Таблетки

BIOVEA Grass Juice (organic) 750 mg 60 Таблетки
Очаква доставка
BIOVEA Grass Juice (organic) 750 mg 60 Таблетки
  30,20 лв.
  GRASS JUICE (Organic) 750mg 60 таблетки

  Един от най-чистите, силни и пълноценни натурални хранителни източници (съдържа витамини, минерали и протеини). Осигурява резерв от ензими и хлорофил. Стимулира естествения процес на детоксикация на организма. Намалява признаците на стареене, поддържа тялото в отлична форма. Увеличава защитните сили на организма и стимулира имунната функция, подпомага за справяне с инфекциите.

  Съставки: 100% органичен сок от треви 750mg (органичен сок от люцерна, органичен сок от ечемична трева, органичен сок от трева камут, органичен сок от овесена трева, органичен сок от пшенична трева). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приема 1 таблетка дневно или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

  Какво представлява органичният сок от трева?

  Органичният сок от трева на BIOVEA® е жива храна, която отключва природните енергии в организма. Той е катализатор, който предизвика по-силни химични реакции. Много важни физиологични процеси не могат да се случат без това каталитично начало, хората не могат да бъдат здрави без храната, която предизвиква тези химични реакции. Той е силна алкално формирана храна, която помага на тялото да регулира нивото на pH.

  Защо да приемаме органичния сок от треви?

  Органичният сок от треви осигурява резерв от ензими и хлорофил, които са най-важните елементи за организма и често отсъстват от нашия режим на хранене. Той също доставя добра доза от витамини, минерали и протеини. Стимулира естествения процес на пречистване на организма, който започва на клетъчно ниво, предоставяйки значителна защита срещу рака и много други болести.

  Соковете от треви, включени в органичния сок от треви на BIOVEA® са:

  Сок от органична алфалфа трева (люцерна): Тревата алфалфа е най-известна с богатото си съдържание на минерали, смятана е за най-богатият наземен растителен източник на минерали в света, известен досега. Нейните корени достигат до 100 стъпки (30 м) дълбочина в почвата, извличайки минерали, които другите растения не могат да достигнат. Минералите, съдържащи се в алфалфа, са калий, калций, магнезий, фосфор, цинк, желязо, силиций, мед, селен и редица други микроелементи. Алфалфа също е богата на хлорофил и затова помага за образуването на кръвта и за нейното пречистване. Богат източник е на всички известни витамини, има високо съдържание на протеини, флавоноиди и алкалоиди. Често се препоръчва при възпалителни състояния като артрит и ревматизъм и има благотворен ефекти върху храносмилането, при язва на стомаха и за поддържане на благоприятна чревна флора. Охлаждащият й ефект влиза в действие за намаляване на телесната температура.

  Сок от органична ечемична трева: Ечемичната трева е богата на витамини и минерали, притежава антиоксидантни свойства и е доказано, че намалява стойностите на холестерола. Използването й се препоръчва при предпазване и лечение на рак. Доказано е, че помага при кожни болести, хепатит, астма, анемия, диабет, както и артрит.

  Сок от органична трева камут: Приема се за най-чистото зърно и поради тази причина – най-малко провокиращата алергии пшенична култура на пазара. Камутът е нехибриден вид пшеница. Той е останал нехибриден (непроменен или замърсен от човека), което е причина за неговата изключително висока хранителна стойност.

  Сок от органична овесена трева: Като част от семейство Житни овесената трева е отличен източник на бета-каротин, витамин К, фолиева киселина, калций, желязо, протеини, фибри, а също и витамин С и витамини от група В. Овесената трева (Avena sativa) притежава отпускащо и стимулиращо действие, което храни и подсилва нервната система. Може да е полезна при артрит, ревматизъм, стрес, депресия, слабост, изтощение, нервен тремор, епилепсия, възстановяване след заболявания, сърцебиене, невротично главоболие, нервен стомах, нервно разстройство, за намаляване на стойностите на холестерола, при херпес и симптоми на менопаузата. Използва се също при намалена функция на щитовидната жлеза и дефицит на естроген, дегенеративни заболявания като множествена склероза и при настинки, особено повтарящи се или постоянни.

  Сок от органична пшенична трева: Сокът от пшенична трева лекува множество симптоми и поддържа организма в отлична форма. Идва от растение, което притежава чудодейни здравословни качества. Сокът от пшенична трева е станал основа за много здравословни и подмладяващи диети. Извличан от живо растение, хлорофилът в сока от пшеничната трева е тайната съставка, отговорна за многобройни ползи, за които е доказано, че спират развитието на неблагоприятните бактерии. Използва се за борба с вирусните инфекции, като невероятен детоксикиращ агент и отличено средство в борбата със стареенето – дори може да предпази косата от ранно посивяване.