Навигация
Кошница

BIOVEA GABA Plus 100 капсули 50 Дози

BIOVEA GABA Plus 100 капсули 50 Дози
Очаква доставка
BIOVEA GABA Plus 100 капсули 50 Дози
  48,00 лв.
  GABA PLUS 100 Capsules - антистресов ефект

  Основен компонент за метаболизма и функциите на мозъка. Успокоява нервната система и съня. Намалява ефекта и признаците на стареене. Антистресов ефект. Стимулира отделянето на растежен хормон, като спомага за топенето на мазнини и изграждането на мускули.

  Съставки: Niacin (Vitamin B3) 400mg; Inositol (Vitamin B8) 1200mg; GABA 200mg(Gamma Amino Butyric Acid)
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 2 до 5 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар. Може да се приема преди сън.

  Опаковка: 100 капсули в контейнер.

  Какво представлява GABA PLUS?

  GABA PLUS е създадена по научен път синергична комбинация с висока потенция, включваща аминокиселинния дериват GABA (гама-аминобутирова киселина), инозитол и ниацинамид. GABA е най-важният и изобилен невротрансмитер в мозъка и централната нервна система (всъщност тя е аминокиселина, класифицирана като невротрансмитер), като подобрява предаването на нервните импулсии метаболизма на мозъка.

  Как действа GABA PLUS?

  Помага за отпускането на организма и настъпването на съня. Действа като стабилизатор за мозъка, като балансира състоянията на превъзбуда. Подпомага правилната мозъчна функция, противодейства на безпокойството, стреса, депресията, епилепсията, стареенето и болестта на Паркинсон. Съществуват много проучвания за ГАБА и нейната ефективност, които показват, че тя води до значително увеличение на нивата на растежния хормон в кръвната плазма. Той подпомага топенето на мазнините и изграждането на мускулите. С възрастта нивата му намаляват и поради това е важно да се приема продукта.