Навигация
Кошница

BIOVEA DMSO Liquid 237 мл

BIOVEA DMSO Liquid 237 мл
Безплатна
Доставка
BIOVEA DMSO Liquid 237 мл
  67,49 лв.
  Купи
  DMSO (без аромати) (8 унции) 237 мл

  Може да намали болките при артрит, навяхвания, растежения или натъртвания при спортни травми и злополуки, карпален синдром. Облекчава при подуване и възпаление на меките тъкани (сухожилия, сухожилни връзки и обвивки и ставни капсули).

  Състав: 99.9% чист диметилсулфоксид (ДМСО). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Този продукт е предназначен за използване само като разтворител. За начина на приложение е отговорен единствено потребителя. Не е законно продуктът да се представя, като безопасен за употреба, за медицински цели.

  Внимание: Може да предизвика дразнене на кожта. Да се избягва контакт с очите, кожата, облеклото. Измийте старателно след употреба. В случай на контакт с очите, веднага изплакнете обилно с вода и отидете на лекар. ДА СЕ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Ако сте бременна или кърмите НЕ използвайте ДМСО. При поява на алергична реакция, спрете употребата и се консултирайте с Вашия лекар.

  Опаковка: 237 мл в контейнер.

  DMSO: Помага за намаляване на болката и отоците

  • Може да намали болките при артрит и подуването и да помогне при карпален синдром
  • Може да помогне при цистит

  Какво представлява DMSO?
  DMSO 99.9% концентрират без аромати. DMSO се използва повече от 100 години в Съединените щати. Това е естествена субстанция, извлечена от дървесната целулоза и е безвредна, когато се прилага със съответните предпазни мерки. Предлага се като разтворител. DMSO е уникална субстанция, която има множество приложения по целия свят.

  Как работи DMSO?

  DMSO може да е полезен за облекчаване на болки, възпаления, склерома и интерстициален цистит.

  Показания:

  Болкоуспокояващ и противовъзпалителен продукт за локално приложение при: навяхвания, растежения или натъртвания при спортни травми и злополуки, възпалителни ревматични заболявания на опорно двигателния апарат, подуване или възпаление на околоставните меки тъкани (сухожилия, сухожилни връзки и обвивки и ставни капсули).

  Противопоказания:

  Свръхчувствителност към медикамента или някое от помощните му вещества.

  Фармакодинамика:

  Диметил сулфоксид притежава противовъзпалителен и аналгетичен ефект.

  Лекарствени взаимодействия: не са известни такива.

  Дозов режим: за локално приложение. Гелът се нанася върху болезнената или възпалена повърхност. Продължителността на лечение се определя от лекар.