Навигация
Кошница

BIOVEA Digestive Enzyme Complex 180 капсули

BIOVEA Digestive Enzyme Complex 180 капсули
BIOVEA Digestive Enzyme Complex 180 капсули
  44,99 лв.
  Купи
  DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg 180 Capsules

  Подпомага доброто храносмилане, намалява газовете и подуването. Подобрява на усвояването на храната и pH в стомаха. Укрепващи при рак, химио и лъчетерапии. Отслабва симптомите, свързани с непоносимостта към лактоза. Спомага при розацея.

  Съставки в 2 капсули:Digestive Enzyme Blend 104mg: Bromelain (from pineapple) 120 GDU; Papain (from papaya fruit) 600,000 FCCPU; Protease 4.5 (from Asperilla oryzae) 10 SAPU; Amylase (from Asperilla oryzae) 400DU; Lipase (from Asperilla niger) 60 FCCLU; Protease 4.5 (from Asperilla oryzae) 400 HUT; Lactase (from Asperilla oryzae) 20 ALU; Cellulase (from Trichoderma longbrachiatum) 10 CU; Hemicellulase (from Asperilla niger) 10 HCU;
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 2 капсули до 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 180 капсули в контейнер

  Какво е Nuzyme и как действа?

  Nuzyme е комплекс от храносмилателни ензими с растителен произход. Храносмилателните ензими улесняват храносмилането и усвояването на хранителни вещества, поддържат подходящо pH в стомашно-чревния тракт и действат като бариера срещу вируси и бактерии. Съществуват 7 основни типа храносмилателни ензими, всеки от които с различни подкласове и функции. Тези основни ензими и техните специфични функции са следните: амилазата - разгражда скорбялата; целулозата - разгражда фибрите; лактазата - разгражда млечните продукти; липазите - разграждат мазнините, маслата и триглицеридите; малтазата - разгражда скорбялата и зърнените храни; протеазите - разграждат протеините и захарозата - разгражда захарите. С напредване на възрастта, при заболявания, прекомерна употреба на тютюневи изделия и алкохолни напитки производството на ензими в панкреаса намалява драстично. Това води до непълното усвояване на хранителните вещества поети чрез хранителните продукти. Недостигът на ензими води до образуване на киселини и газове в стомаха, както и нарушения в нормалното темпо на човешкия метаболизъм.

  Кой се нуждае от Nuzyme и какви са симптомите на дефицит?

  Лошата храносмилателна функция се свързва с много симптоми и различни клинични храносмилателни проблеми. Важно е да отбележим, че клиничните изследвания, занимаващи се с употребата на продукти с храносмилателни ензими за лечение на специфични храносмилателни проблеми, не са достатъчни. Сведенията за благоприятните действия на храносмилателните ензими идват най-вече от неофициалните наблюдения на лекарите и от производителите на продукти с такива ензими. Макар че няма достатъчно научни изследвания, които да потвърдят ефективността на храносмилателните ензими, продуктите, които ги предлагат, са широко приети и използвани по целия свят за постигане на здравословно храносмилане.

  Защо да приемаме Nuzyme?

  • Храносмилане: Nuzyme може да отстрани храносмилателните смущения, които настъпват с напредването на възрастта. Много лекари твърдят, че храносмилателните проблеми често се развиват на по-късна възраст, тъй като запасите от храносмилателни ензими намаляват. Добавките с ензими помагат за възстановяване на доброто храносмилане, като попълват отново тези топящи се запаси. Те могат да лекуват метеоризъм (газове в червата), киселини в стомаха, синдром на раздразнените черва и други храносмилателни проблеми. Почти всички типове храносмилателни проблеми могат да се повлияят благоприятно от терапията с ензими. В случай на стомашни киселини например, всички средства ускоряващи изпразването на стомаха от храната могат да намалят стомашната киселина и да ограничат раздразнението на храносмилателния тракт. Смущения, дължащи се на синдрома на раздразнените черва или възпалително чревно заболяване (болест на Крон, язвен колит) също могат да бъдат облекчени.
  • Рак: Nuzyme предлага укрепващи хранителни вещества за онкологично болни пациенти. Лекари, използващи алтернативни терапии за лечение на рак предписват високодозирана ензимна терапия като допълващо (подкрепящо) лечение при рак на панкреаса, дебелото черво, белите дробове и на други органи. Ензимите също се препоръчват за смекчаване на страничните ефекти от химиотерапия и лъчева терапия. Високо концентрираната смес от панкреатични ензими дава надежда в борбата срещу множествения миелом – рак на имунната система.
  • Розацея: Nuzyme контролира зачервяването, предизвикано от розацея. Приемането на малки количества добавки с храносмилателен ензим с храната може да подобри това хронично кожно оплакване.