Навигация
Кошница

BIOVEA Children's Multivitamin Chewables 45 Дъвчащи таблетки

BIOVEA Children's Multivitamin Chewables 45 Дъвчащи таблетки
Очаква доставка
BIOVEA Children's Multivitamin Chewables 45 Дъвчащи таблетки
  19,83 лв.
  CHILDREN'S MULTIVITAMIN 45 Chewable Tablets - за растежа и развитието на детето

  Осигурява най-важните витамини и минерали за здравето и нормалното развитие на децата. Спомага за силна имунна система. Страхотен вкус на ягода и дъвчаща форма за лесна консумация и бърза абсорбция на активните съставки.

  Съставки:Vitamin A (beta carotene) 5000IU; Vitamin C (ascorbic acid) 60mg; Vitamin D (ergocalciferol) 400 IU; Vitamin E (d-alpha tocopherol acetate) 30IU; Thiamin (Vitamin B1) 1.5mg; Riboflavin (Vitamin B2)1.7mg; Niacin (Vitamin B3) 20mg; Choline (Vitamin B4) 10mcg; Pantothenic Acid (Vitamin B5) 10mg; Vitamin B6 (pyridoxine HCI) 2mg; Inositol (Vitamin B8) 10mcg; Folic Acid (Vitamin B9) 10mcg; Vitamin B12 (cyanocobalamin) 6mcg; Biotin (Vitamin B7) 50mcg; Calcium 20mcg; Iron 5mg; Iodine 100mcg; Magnesium 10mg; Zinc3mg; Copper 50mcg; Manganese 50mcg; Potassium 1mg; PABA 400mcg; Lycopene 250mcg; Lutein 250mcg; Superfood Blend (apple (ябълка), papaya (папая), pineapple (ананас), lemon bioflavonoids (лимонови биофлавоноиди), spirulina (спирулина), sunflower oil (слънчогледово масло), rice bran (оризови трици), beet greens (цвекло), broccoli (броколи), brown rice (кафяв ориз), carrot (морков), mango (манго), cranberry (червена боровинка), rose hips (шипка), spinach (спанак), West Indian Cherry (ацерола) 300mg
  Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 1-2 дъвчащи таблетки дневно или според предписанието на лекар

  Опаковка: 90 дъвчащи таблетки в контейнер
  Как действа Children’s Multivitamin?

  Children’s Multivitamin (Детски мултивитамин) е чудесна на вкус дъвчаща таблетка, съдържаща витамините, минералите и хранителните вещества, необходими на децата, за да растат здрави и силни. Децата обожават страхотния ягодов вкус, а родителите знаят колко важно е децата да получават витамините и минерали, необходими за здравето на техния непрекъснато развиващ се организъм. Включеният комплекс от супер храни е внимателно подбран с цел оптимизация на формулата и набавянето на важни хранителните вещества.

  Какво е предимството на витамините с хранителни вещества?

  Органичните витамини са създадени чрез комбинирането на съставките с хранителни вещества, като се използват като основа за формулата. Включват се билки, ензими, плодове, растения и други. Чрез изследвания е доказано, че такава комбинация увеличава нивото на усвояване и оползотворяване на всичките съдържащи се компоненти. Постига се и синергичен ефект, усилващ действието на формулата като цяло. В голяма степен витамините базирани на хранителни вещества са по-достъпни и усвояеми за организма и съответно по-ефективни. Те са най-висококачествените хранителни добавки на пазара.

  Кой трябва да приема Children’s Multivitamin?
  В идеалния случай здравите деца трябва да получават достатъчно хранителни вещества чрез храната. Но понякога те са злояди, а в съвременното трескаво ежедневие ни остава малко време за балансирана храна. За да компенсирате липсата на важни витамини, минерали и хранителни вещества в следствие на непълноценната диета на детето използвайте Children’s Multivitamin. Той е основна хранителна добавка за голяма част от децата. Деца, които са вегетарианци или са чувствителни към определени храни се нуждаят от допълнителен всекидневен прием на витамини и минерали, за да запълнят своята препоръчителна дневна доза.

  Какви хранителни добавки трябва да приемат децата?

  • Витамин C: Децата, които пренебрегват плодовете и зеленчуците, може би не получават достатъчно витамин С, който е важен за имунната система и за съединителните тъкани. Витамин С ни защитава от вредните свободни радикали и е жизненоважен за мозъчната функция.
  • Витамин В-комплекс: Витамини от група В изпълнява няколко функции, някои от които са свързани с обмяната на въглехидратите. Дете, в чиято храна преобладава рафинираната захар и скорбялата, може да има недостиг на тези важни витамини от група В.
  • Минерали: Някои специалисти смятат, че минералите са се изчерпали от почвите и затова плодовете и зеленчуците не съдържат достатъчно количество минерали. Калцият и магнезият са важни за костите, нервите и мускулите, а цинкът - за нашата имунна система.