Навигация
Кошница

BIOVEA Candida Control Advanced 120 капсули

BIOVEA Candida Control Advanced 120 капсули
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
BIOVEA Candida Control Advanced 120 капсули
  67,50 лв.
  Поддържа здравословна чревна флора в дебелото черво. Подпомага храносмилането. Увеличава естествената енергия на организма. Осигурява на тялото 15 милиарда CFU полезни бактерии. Засилва имунитета.

  Състав в доза: Коластра 692 мг; патентована смес 240mg (15 милиарда CFU / в доза) L. Acidophilus, L. Rhamnosus, Б. Longum, L. Bulgaricus, Б. Bifidum, L. Casei, L. Plantarum, L. Salivarius, S. Thermophilus и Lactospore

  Употреба: Да се приемат по 2 капсули два пъти на ден на празен стомах. При силен стрес или заболяване може да се приемат до 6 капсули два пъти дневно. Желателно е да се съжранява в хладилник след отваряне.

  Опаковка: 120 капсули

  CANDIDA CONTROL е добавка, която осигурява на тялото 15 милиарда CFU (единици, образуващи колонии) полезни бактерии, за да помогне за баланса на бактериите в дебелото черво, да повиши имунитета и да стимулира естествената енергия.

  Храните, които са с високо съдържание на наситени мазнини и са прекалено обработени може да повишат нивата на стрес, което може да доведе до по-мудно храносмилане. CANDIDA CONTROL използва пробиотици да помогне да се отървем от лошото храносмилане, намалява чувството на стрес и стимулира естествената енергия чрез предоставяне на здравословна патентована смес от пробиотици включително: L. Acidophilus, L. Rhamnosus, Б. Longum, L. Bulgaricus, Б. Bifidum, L. Casei, L. Plantarum, L. Salivarius, S. Thermophilus, Lactospore, лактоферин и коластра фосфолипиди.

  • Lactobacillus Acidophilus : L. acidophilus е най-често използваният пробиотик, наричан още „приятелски” бактерии. Тези здравословни бактерии населяват червата и влагалището и предпазват от навлизане и размножаване на „лоши” организми, които могат да причинят редица проблеми.

  • Lactobacillus Bulgaricus : L. Bulgaricus се препоръчва за цялостно укрепване на приятелските бактерии, за подобряване смилаемостта на млечните продукти и други протеини. Препоръчват се още за производството на естествени антибиотици и възпрепятстването на нежеланите организми, за максимално добро освобождаване от отпадните продукти, за пречистване на дебелото черво, без да се унищожават приятелските бактерии, и като ефективен имуностимулатор. L. bulgaricus синтезира вещества, които са естествени антибиотици с широк спектър на активност. От много години се използва успешно от българските лекари при стомашно-чревни инфекции и подувания на чарвата.

  • Bifidobacterium Bifidum : Bifidobacteria са приятелски бактерии, населяващи основно дебелото черво. Bifidobacteria се смятат за извънредно важни за здравето на стомашно-чревната система. Bifidobacteria се прилагат при чревни неразположения и повишават имунната система. Този щам е важен за производството на витамините от В група. Bifidobacterium bifidum е особено добра за повишаване на имунния отговор на организма и за блокиране на вредните ензими.

  • Streptococcus thermophilus : S. thermophilus играе важна роля като пробиотик, облекчавайки симптомите на непоносимост към лакотозата и други стомашно-чревни проблеми.


  DRcaps спомагат за опазване на важните CANDIDA CONTROL съставки от стомашната киселинност. И за разлика от други защитни покрития, DRcaps маскират вкуса и намаляват риска от лош послевкус.