Навигация
Кошница

BIOVEA Beta-Sitosterol 170 mg 60 капсули

BIOVEA Beta-Sitosterol 170 mg 60 капсули
Очаква доставка
BIOVEA Beta-Sitosterol 170 mg 60 капсули
  34,00 лв.
  BETA-SITOSTEROL 113mg 90 таблетки

  Ефективен при лечение на увеличена простата (доброкачествена хиперлазия), повишава сексуалната активност. Може да намали нивата на холестерол, подкрепя имунната система.

  Състав: Растителни стероли (Кампестерол, Стигмастерол, Ситостерол, Кампестанол) 860 мг, бета-Ситостерол 340 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

  Употреба: Да се приемат 3 таблетки дневно с храна или според предписанието на лекар.

  Опаковка: 90 таблетки в контейнер

  Бета-ситостерол: Спомага за намаляване на нивата на холестерола

  • Ефективен при лечение на увеличена простата
  • Подкрепя имунната система
  • Повишава сексуалната активност

  Какво представлява бета-ситостеролът?

  Бета-ситостеролът е субстанция, която се съдържа в растенията. Химиците го наричат „растителен стеролов естер”. Той се съдържа в плодовете, зеленчуците, ядките и семената. Фитостеролите са естествени съединения в много зеленчуци и зърна. Предварителни научни изследвания сочат, че растителните фитостероли имат способността да контролират холестерола, когато се консумира като част от диетичната програма за поддържане на ниските нива на холестерола.

  Как действа бета-ситостеролът?

  Бета-ситостеролът е подобен на холестерола. Той може да намали нивата на холестерола чрез ограничаване на количеството холестерол, който навлиза в тялото. Някои мъже използват бета-ситостерола при увеличена простата (доброкачествена хиперплазия на простата). Той се прикачва към простата, за да намали подуването (възпалението).

  Бета-ситостерол също се използва при сърдечни заболявания, за усилване на имунната система, както и при камъни в жлъчката, простуда и грип (инфлуенца), ХИВ / СПИН, ревматоиден артрит, туберкулоза, псориазис, алергии, фибромиалгия, менопауза, системен лупус еритематозус, астма, косопад, бронхит, мигрена и синдром на хроничната умора.