Навигация
Кошница

OstroVit Biotin Plus 2500 mcg 100 Таблетки 100 Дози

OstroVit Biotin PLUS е модерна хранителна добавка съдържащи биотин, селен, цинк и фолиева киселина. Продуктът е посветен на бременните жени. Биотинът, цинкът и селенът спомагат за поддържане на здрава коса, кожа и нокти. Фолатите допринасят за растежа на майчините тъкани по време на бременност.

Идеалният комплекс от минерали: биотин, цинк, селен, подпомага регенерацията на тъканите и ще ви накара отново да се почувствате специални. Добавянето на фолиева киселина е особено важно за бременните жени, което помага за оформянето на майчините тъкани през началните етапи на бременността.

Биотин (витамин В7) е водоразтворим витамин, който може да бъде извлечен както от животински, така и от растителни организми. В допълнение е коензим за изграждане на важни ензими за нашето тяло. Косвено участва в процеса на глюконеогенезата и цикъла на Кребс. Подпомага процесите на регенерация на кожата и косата!

Цинкиът е минерал, притежаващ силно изразен антиоксидантен ефект, който играе значителна роля като компонент на десетки различни ензими. Той се намира главно в месни продукти и яйца, стриди, риба или бобови растения.

Селенът е основен минерал за нашето тяло, който играе безценна роля - необходим е за правилното функциониране на ензимите, спомага за премахването на свободните радикали и предпазва клетките от токсичното им въздействие.

Фолиева киселина (витамин В9) е химическо съединение от растителен произход. Той играе важна роля за растежа на новородените и като незаменима връзка, която допринася за подпомагане на жените, които планират да забременеят. Приемът на добавки с фолиева киселина при бременни жени може да се наложи, тъй като фолиевата киселина е термично нестабилна и се разгражда (умира) по време на термична обработка, т.е. при готвене, печене или пържене.

Ползите от OstroVit Biotin PLUS биват:

• Поддържа нормалния енергиен метаболизъм;
• Помага за правилното функциониране на нервната система;
• Поддържа нормални метаболизъм на макронутриентите;
• Укрепва здравето на косата, кожата и ноктите;
• Поддържа правилния киселиноо – алкален баланс;
• Грижи се за състоянието на нормалните когнитивни функции;
• Допринася за растежа на майчините тъкани по време на бременност;
• Помага за правилния синтез на аминокиселини;
• Помага за правилното функциониране на щитовидната жлеза;

Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 таблетка) от OstroVit Biotin PLUS, веднъж дневно.