Навигация
Кошница

BIOLEVOX HA One / БИОЛЕВОКС Хиалуронова киселина 2.5% 4.8 мл

Продуктът не може да бъде закупен онлайн!

Biolevox HA One се отпуска по лекарско предписание

Biolevox Ha One ви позволява да намалите нивото на болка, която чувствате, като ви позволява да извършвате ежедневни дейности. Той предпазва хрущяла от по-нататъшно израждане.

Biolevox™ HA съдържа натриев хиалуронат с високо молекулно тегло, получен чрез бактериална ферментация. Този гел се използва за подобряване на вискозитета на вътреставнaта съединителна тъкан. Неговите смазващи и шокопоглъщащи свойства позволяват безболезнени физиологични движения на ставите. Освен това участва в храненето на хрущялите.
Biolevox™ HA се препоръчва в случай на болка и намалена ставна подвижност, свързани с дегенеративни и травматични лезии на коляното и други синовиални стави, включително остеоартрит.

  • Поради високото съдържание на хиалуронова киселина, Biolevox HA One се прилага в една инжекция.
  • Поради високото съдържание на хиалуронова киселина в една доза не изисква инжекции с голям обем.
  • Произвежда се в Германия с най-високи стандарти за качество на производството на медицински препарати.

Biolevox™ One 2.5% е предназначен да облекчи болката в коляното и да подобри подвижността на ставите, намалена поради дегенеративни лезии на коляното.
Едно от най-високото съдържание на НА в една инжекция позволява ефективно облекчаване на болката в безопасен, бърз и дълготраен срок.
Високомолекулната HA прави Biolevox™ ONE в една доза клинично по-ефективен и по-устойчив на ензимно разграждане в сравнение с киселини с ниско молекулно тегло. Вискоеластичните свойства водят до по-голяма ефективност на терапията и намаляват броя на инжекциите. 

Приложение: В случай на увреждане на ставите (в резултат на травма или дегенеративно заболяване) еластичността и вискозитетът на синовиалната течност намаляват, което намалява подвижността на ставите, причинява болка и разрушаване на ставния хрущял. Добавянето на синовиална течност чрез инжектиране на пречистена хиалуронова киселина (Biolevox Ha One) в ставата подобрява нейната еластичност и вискозитет след еднократно приложение, в резултат на което след първия цикъл на лечение подвижността на ставите ще се увеличи и нивото на болка, почувствана в резултат на дегенерация на ставния хрущял ще намалее. Ефектите от лечението продължават в продължение на много месеци.


Състав: натриев хиалуронат 25 000 mg, натриев хлорид (NaCl 0,9%) 8 500 mg, динатриев хидроген фосфат 0,563 mg, натриев хидрофосфат 0,045 mg, вода за инжекции q.s.


Указания за употреба: Процедурата за вътреставно инжектиране може да се извърши само от лекар.


Стерилизиран продукт. Не използвайте, ако стерилната опаковка е повредена.

Съхранявайте при 2 до 25 градуса С. Предпазвайте от удари.

Цена на дребно: 520.00 лв.

Производител: Biovico Sp. z o.o. Medical Biotech, Poland

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com