Навигация
Кошница

BIOLEVOX HA / БИОЛЕВОКС Хиалуронова киселина 2.2% 2 мл

Продуктът не може да бъде закупен онлайн!

Biolevox HA се отпуска по лекарско предписание. 

Biolevox™ HA е 2.2% e гел с хиалуронова киселина за вътреставни инжекции в предварително напълнена спринцовка от 2 ml. Biolevox™ HA помага за намаляване на болката, за да улесни ежедневните дейности. Той предпазва ставния хрущял от по-нататъшна дегенерация. Като един от малкото, той съдържа толкова висока концентрация на хиалуронова киселина, лечението с три дози може да осигури повече от два пъти количеството киселина, отколкото другите състави от същия тип.

Формула:
Всеки мл съдържа:

  1. Натриев хиалуронат 22 000 mg
  2. Натриев хлорид 8.500 mg
  3. Динатриев хидрогенфосфат 0,563 mg
  4. Натриев дихидрогенфосфат 0,045 mg
  5. Вода за инжектиране qs

Продуктът, натриев хиалуронат 2,2%, се получава чрез ферментация и се използва за подобряване на вътреставния вискозитет и е подложен на парна стерилизация за продукти за целите на инжектирането.

Състав;
1 ml разтвор съдържа 22,0 mg натриев хиалуронат с ферментативен произход, стерилен, изотоничен, апирогенен, слаб фосфатен буферен разтвор, pH 7,2 и вода за инжекции.

Biolevox™ HA 2.2% поддържа най-високите стандарти за качество на медицинските продукти.

Същност и механизъм на действие;
Синовиалната течност обикновено съдържа хиалуронова киселина, вещество, което осигурява вискоеластичността на течността и позволява безболезнени физиологични движения, благодарение на смазочните и шокопоглъщащите свойства; освен това синовиалната течност осигурява хранителни вещества на хрущяла. В случай на дегенеративни заболявания вискоеластичността на синовиалната течност значително намалява, което ограничава подвижността на ставите, причинявайки болка и ефекти разрушаване на хрущяла.
Допълването на синовиална течност с помощта на вътреставни инжекции с пречистена хиалуронова киселина подобрява вискоеластичните свойства на синовиалната течност: още след цикъл на лечение от 3 до 5 вътреставни инжекции, мобилността на ставата се подобрява и болката при дегенеративните лезии са намалени.

Предимствата на Biolevox HA 2,2%

  • Европейска страна производител
  • Суровини от европейски произход
  • Хиалуронова киселина с най-високо качество, произведена във Франция
  • Лекарствена форма гел, за разлика от други подобни продукти, които са водни
  • С обезболяващо действие

Техническа спецификация:

Разтвор 2.2%
Обем 2,0 мл
Молекулно тегло 1,5-1,8 милиона
Динамичен вискозитет 250-350 mPas
Осмоларитет 70-400 m0sm / kg
рН 6.8-7.4
 
Приложение и дозировка:
Продуктът е предназначен за употреба веднъж седмично за вътреставно инжектиране за общо 3-5 вътреставни инжекции. Благоприятното въздействие от 3-5 последователни инжекции се поддържа поне 6 месеца. При наличие на излив в ставата се препоръчва намаляване на изливането чрез аспирация преди вътреставно инжектиране на продукта. Почистете кожата, като използвате подходящ локален антисептик. Вземете готовата спринцовка от нейната опаковка; извадете капачката от спринцовката и прикрепете подходяща игла за спринцовки. Всички въздушни мехурчета в спринцовката трябва да бъдат отстранени преди инжектирането.

Взаимодействия с други лекарствени продукти;
До днес няма данни относно несъвместимост с други решения за вътреставно приложение. През първите няколко дни от лечението едновременното перорално приложение на обезболяващи и противовъзпалителни средства може да бъде от полза.
Възможни странични ефекти (неблагоприятни ефекти)
Локални симптоми като болка, зачервяване и подуване могат да се появят в лекуваната става. Тези симптоми се намаляват чрез поставяне на леден пакет в третираната зона за 5 до 10 минути.
Предназначен за употреба изключително от лекар.

Индикации: Препаратът се използва за подобряване на подвижността на ставите, остеоартрит и посттравматични промени в синовиалните стави, като дегенерация на коляното, нараняване на коляното (т. Нар. Коляно на бегач), дегенерация на ставния хрущял.

Указания за употреба: Режимът на дозиране се определя от лекар. По подразбиране BIOLEVOX HA се прилага на седмични интервали. Общо се правят 3 до 5 инжекции.

Стерилизиран продукт. Не използвайте, ако стерилната опаковка е повредена.

Съхранявайте при 2 до 25 градуса С. Предпазвайте от удари.

Цена на дребно: 190.00 лв.

Производител: Biovico Sp. z o.o. Medical Biotech, Poland

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com