Навигация
Кошница

Bioapteka Honey Therapy дневен и нощен крем за лице с мед

Honey Therapy е серия козметични продукти с МЕД – супер храна за кожата, универсално природно средство за  здраве и красота.

Комплектът включва 1 брой Регенериращ нощен крем за лице с екстракт от мед и пчелно млечице 40 мл и 1 брой Хидратиращ дневен крем за лице с екстракт от мед и пчелно млечице 40 мл.

 

Дневен крем с органик екстракт от мед, екстракт от пчелно млечице и натурален пчелен восък

Този пчелен коктейл образува фин защитен филм по повърхността на кожата и я предпазва през целия ден от неблагоприятното въздействие на околната среда. Мощен антиоксидант, който стимулира обновяването на клетките и тонизира кожата. Осигурява оптимална хидратация – задържа влагата в епидермиса и успешно се бори с процесите на стареене.

Активни съставки:
Натурален Пчелен восък, Екстракт от мед (органик), Екстракт от пчелно млечице,  Д-пантенол, Масло от невен /органик/, Масло ший, Кокосово масло.

Употреба:
Bioapteka Honey Therapy дневен крем за лице с мед се нанася сутрин с нежни масажни движения върху добре почистената кожа на лицето, шията и деколтето.

Опаковка: 40 мл

 

Нощен крем с органик екстракт от мед, екстракт от пчелно млечице и натурален пчелен восък

 Този пчелен коктейл е мощен антиоксидант, който стимулира регенерирането на клетките в дълбочина и ускорява възстановителните процеси в кожата.  Подхранва през цялата нощ и  успешно се бори с процесите на стареене. Задържа влагата в епидермиса, на сутринта кожата е свежа и отпочинала.

Активни съставки:
Натурален Пчелен восък, Екстракт от мед (органик), Екстракт от пчелно млечице,  Д-пантенол, Масло от невен /органик/, Масло от ший,  Кокосово масло, Витамин А.

Употреба:
Bioapteka Honey Therapy нощен крем за лице с мед се нанася вечер с нежни масажни движения  върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето.

Опаковка: 40 мл