Навигация
Кошница

Diet - Food Bio Buckwheat Ramen /Noodles/ 4 x 70 гр.

Diet - Food Bio Buckwheat Ramen /Noodles/ 4 x 70 гр.
Очаква доставка
Diet - Food Bio Buckwheat Ramen /Noodles/ 4 x 70 гр.
  11,95 лв.
  Diet – Food / Bio Buckwheat Ramen /Noodles/ е Био юфка с елда.

  Продуктът е от нови серия органични, безглутенови тестени изделия, които са идеални за вегетарианци и вегани. Включете ги в диетата си и усетете разликата!

  Юфката осигурява бърза и здравословна алтернатива на конвенционалните пшенични юфки.

  По какво се отличава юфката Ramen от традиционните яйчени юфки?

  Класическите яйчени юфки съдържат глутен, който се съдържа главно в зърненото брашно, използвано за направата на тестени изделия. Тази юфка с рамен е без глутен, за приготвянето и се използват елда или просо и вода, в зависимост от вида на тестените изделия. Без добавени други съставки, които могат да съдържат глутен, който е толкова вреден за организма. Консумирането на глутен не се препоръчва особено при заболявания като Хашимото.


  Как мога да използвам паста Bio Ramen?

  Поставете юфката Ramen в студена вода и загрейте до кипене, след това намалете мощността и варете 4-5 минути. Изцедете пастата в гевгир, след което я изплакнете със студена вода.


  Могат ли хората на веганска диета да консумират тази паста?

  Естествено, линията от тези вкусни продукти е създадена обикновено за хора, които следват веганска и вегетарианска диета, като в същото време не забравяме голямото използване на тази паста от хора, които се борят с проблеми с усвояването на глутен.